Foto: Instagram @tanjamihhailova
Inimesed
2. juuli 2019, 09:49

FOTOD JA VIDEO | Tuntud muusikud asutasid salajase toiduklubi: varem nägime korra aastas (40)

Kuna lavainimestel on teatavast käed-jalad muudkui tööd täis, otsustas kodumaistest muusikutest koosnev sõpruskond asutada salajase toiduklubi.

"Ma arvan, et põhiline asi, miks me hakkasime koos käima ja kunagi see asi välja kujunes, oli, et me oleme kolleegid ja sõbrad, kes tunnevad tegelikult üksteist aastakümneid. Kuna kõik on lavainimesed, siis kunagi polnud aega kokku saada. Me küll tegime üksteisega koos projekte ja kontserte, aga nägime korra aastas niimoodi," seletas Koit Toome saates "Ringvaade suvel", kuidas vahva toiduklubi sündis.

"See tegelikult saigi alguse täiesti juhuslikult. Me Lauriga tegime ühe koostööprojekti restoraniga Art Prior ja tänutäheks saime võimaluse minna sinna üheskoos õhtustama," meenutas Nele-Liis Vaiksoo. Juhuslikult selgus, et Mikk Saar ja Tanja Mihhailova-Saar olid ka plaaninud just samasse restorani minema õhtustama, mistõttu otsustati plaanid ühendada. Kiirelt avaldas soovi liituda ka Koit Toome koos Kaia Triisaga ning nii muusikute toiduklubi alguse saigi. 

"Eesmärk oligi, et iga kord, kui me kokku saame, on uus restoran, uus koht. Siis oli ühel hetkel ka küsimus küsimus, mis nimeks panna. Kuna enamik on laulmisega seotud inimesed, siis sai Laulvad Lusikad," lisas Lauri Liiv.


Vaata lähemalt videost!