Paul NeitsovFoto: Aldo Luud
Inimesed
28. juuni 2019, 19:28

Jälle lahus! Paul Neitsov otsib Tinderist uut silmarõõmu (36)

Mais teineteist taas leidnud Paul Neitsovi ja Brigita Murutari suhe on läbi. Neitsovit on märgatud Tinderis. „Jah olen,” vastas Neitsov Õhtulehele. „Me ei ole paar,” kommenteeris ta suhet oma lapse emaga.

Mis nende lahkumineku põhjustas, Neitsov ei täpsustanud, kuid varasemalt on Neitsov tunnistanud kasiinosõltuvust, mis nende suhte lõhkus. „Me oleme head kolleegid. Eraelus küll aga lahku kasvanud,” sõnas Neitsov.

Brigita Murutari ei leia aga enam ka Instagramist. 

Kui Mai alguses rääkis Neitsov Kroonikale, et kuigi sotsiaalmeediast võib taas Brigitaga tehtud pilte leida, ei tähenda see, et nad uuesti paar on, siis veidi hiljem kinnitas ta Õhtulehele, et nad on tõesti Brigitaga koos.

 Brigita Murutar ja Paul Neitsov Foto: Aldo Luud

Aasta alguses teatas Murutar Neitsovist lahkuminekuss sotsiaalmeedias, lisades, et jätkab elu üksikemana.

Neitsov rääkis tol korral Õhtulehele antud kommentaarides, et võtab lahkumineku eest vastutuse enda peale. „Arvan, et ma ei ole kerge inimene, kellega koos olla ja elada. Minu jaoks on muusika olnud alati kõige olulisem ja ülejäänud elu jääb piisava tähelepanuta. Olen hingelt nii loomeinimene, kui vähegi olla saab ning selle tõttu saavad muud asjad kannatada,” tunnistas ta.

„Olen Brigitale tänulik, et ta selle otsuse tegi. See on minu nägemust kogu maailmast ja suhetest muutnud ning olen aru saanud, et mitte miski ei tule elus kergelt. See otsus on mulle mõjunud pigem hästi kui halvasti. Mul on hea meel, et saime koos väga palju muusikat teha, esineda ja inimestele rõõmu pakkuda,” rääkis Paul aasta alguses.

Brigita ja Paul tutvusid 2014. aastal, mil mõlemad esinesid konkursil „Eesti laul”. Kooselust sündis 2017. aasta oktoobris tütar.