Lõõgastumine viib parema seksiniFoto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
28. juuni 2019, 19:52

LÕÕGASTAV KESKKOND: parimat seksi naudid puhkusereisil (13)

Eks kõik meist teavad, et puhkus teeb elus palju asju meeldivamaks. Hiljuti viidi USAs läbi uuring, mis tõestab, et töölt pääsedes ning puhkusereisil aega veetes on ka seks parem kui tavaliselt.

Reisiportaali HotelPlanner poolt läbiviidud küsitlusest selgus, et suur osa ameeriklasi (34%) väitis, et seks on puhkuse ajal „parem kui tavaliselt“, kuigi 55% leidis, et see on enam-vähem sama hea, kirjutab AskMen. Reisiportaalile tuginedes võib oletada, et head seksi põhjustab puhkuse ajal lõõgastumine, sest just seda otsisid 58% puhkajatest kõige enam.

Seksiekspert Colleen Singer ütles, et kõige olulisem on hingamine – millele sa võid rohkem tähelepanu pöörata, kui oled puhkusel. „Mida rohkem sa hingad, seda enam rahustab see sinu närvisüsteemi ning seega ka erootilist stimuleerimist,“ kinnitas Singer.

Puhkus tähendab ka loodetavasti vähem vaimset stressi, mis on eksperdi sõnul samuti linade vahel abiks. Puhkusereis võib pakkuda paljudele paaridele abi, et lõdvestuda, stressi vähendada ning seejärel paremat seksi nautida. Seksimine kodust eemal ning uus keskkond võib pakkuda veel spontaanset kirglikkust, mis lisab argipäevasele seksuaalelule vürtsi.

Los Angelese suhteterapeut Holly Richmondi väitel mõjutab seksuaalset tõmmet ka reisiks valitud riietus, mis on tavapärasest väljakutsuvam. „Enamik inimesi ei võta reisile kaasa nende vanu ja kulunuid, ent mugavaid riideid,“ ütles Richmond. Seega – kui inimesed soovivad oma seksiellu särtsu tuua, tuleb neil vaid kompsud kokku pakkida ning puhkusereisile sõita.