Commonwealth Day March 11, 2019 - London, London, United Kingdom - Image licensed to i-Images Picture Agency. 11/03/2019. London, United Kingdom. Prince Harry and Meghan Markle, The Duke and Duchess of Sussex, at a Commonwealth Day youth event at Canada House in London. (Credit Image: © i-Images via ZUMA Press)Foto: I-Images / Scanpix
Inimesed
25. juuni 2019, 12:55

Hertsoginna Meghani poolvend loodab perekonna tülidele lõpu teha (4)

Hertsoginna Meghani poolvend Thomas Markle Jr ootab kutset juulis toimuvatele ristsetele. Meghanil on oma isapoolse perekonnaga aga keerulised suhted ning ka Thomasega ei saa ta just kõige paremini läbi.

Üks hetk on Thomas Jr. äärmiselt lahke, teisel hetkel õelutseb ta aga meedia veergudel. Vahetult enne Meghani ja Harry pulmi 2018. aasta kevadel kirjutas mees printsile avaliku kirja, milles hoiatas teda Meghaniga abiellumise eest. "Ta on tülpinud, pinnapealne ja ennasttäis naine, kes naeruvääristab nii sind kui ka kuningliku perekonna pärandit," kirjutas Thomas. Polnud mingi ime, et ükski pereliige peale tema ema Doria Raglandi polnud Meghani pulma kutsutud.

Aasta alguses ütles Thomas väljaandele Daily Mail, et kavatseb ka ise abielluda ning kutsub lepituseks kohale ka Meghani ja Harry. Kuninglik paar loomulikult tema pulmi ei väisanud. Umbes kuu hiljem kurtis mees taas meedias kui kohutav tema õde on ja süüdistas teda oma isapoolse perekonna lahkhelides.

Nüüd ootab aga Thomas Markle Jr. kutset väikse Archie ristsetele. Mees ilmselt siiski kutset ei saa, kuid ta pole veel lootust kaotanud. Ta on võtnud oma isiklikuks missiooniks lappida oma pere suhteid ja ta tahab alustada Archie ristsetelt. "Olen isiklikul ristiretkel, et parandada oma pere imidžit ning see saab oleme aeglane ja pikk protsess," rääkis ta. "Meid on juba piisavalt kaua läbi rentsli lohustatud. On aeg oma eludesse rahu tuua."

Mehe sõnul soovib ka Meghani isa oma lapselapsega kohtuda, ent Thomas Markle Sr. ei saa suure tõenäosusega samuti kutset ristsetele. Sussexi hertsoginna Meghan ja tema isa on viimase aasta jooksul põhjustanud meedias palju draamat. Loomulikult pole Meghan tüli isaga ametlikult kommenteerinud, kuid Thomas on võtnud sõna pea igas suuremas meediaväljaandes.

Meghan kirjutas möödunud suvel oma isale pika kirja, milles kõnetas nende tüli ja väljendas oma kurbust. „Issi, pean seda väga raske südamega kirjutama,“ alustas Meghan. „Ma ei mõista, miks sa sellise tee oled valinud, eirates valu, mida sa põhjustad... Sinu teod on murdnud minu südame miljoniks tükiks – mitte ainult seetõttu, et sa oled tootnud nii ebavajalikku ja põhjendamatut valu, kuid tehes valiku marionetina valetada. Ma ei mõista seda kunagi.“