Henry ja Maris KõrvitsFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
21. juuni 2019, 12:47

Genka avalikustas, millise nime sai tema noorim võsuke

Märtsis sündis Henry Kõrvitsa ehk Genka ja Maris Kõrvitsa perre uus võsuke. Nüüd selgus, millise kauni nime vanemad poiss-lapsele panid, selleks on Aksel!

Genka jagas sotsiaalmeedias pilti animafilmi "Imelised" plakatist, kus kõrvutas filmis nähtavat perekonda enda perega. 

“See on täiega lahe! Olen kogu aeg sisimas kolme last soovinud ja see pisike täidabki mu unistuse," avaldas Henry jaanuari alguses ajakirjale Pere ja Kodu antud intervjuus, et on oma kolmanda lapse sünni üle väga õnnelik.

Pärast tütre Tuule Teele sündi oli mees tütrest nii vaimustuses, et tundus, et rohkem lapsi perre ei mahugi. “Tuulest kuus aastat hiljem tuli Villem ja arvasime Marisega, et nüüd piisab. Tegelikult saab asi täiuslikuks alles siis, kui uus tita sünnib!” ütleb ta nüüd.

 
 
 
View this post on Instagram

Kõrvits Brothers #Nextgeneration #Squad #Army #Lootuston #mysecurityGuards

A post shared by Genka (@paksbasilio) on

Paari peres kasvab veel kolm last: tütar Tuule Teele, poeg Karl Villem ja Marisel on eelmisest kooselust poeg Oscar Robin. Maris ja Henry abiellusid 10. juulil 2015. Pulmapidu peeti Tallinnast eemal Rehe küünis, Üksnurme külas. 

Muideks, Aksel on Eesti tuntud inimeste seas üsna populaarne nimi - näiteks esmaspäeval poja ilmale toonud Roheliste erakonna juht Zuzu Izmailova pani uuele ilmakodanikule samuti Aksel nimeks.