Ilu ja mood
27. juuni 2019, 13:00

Moekal naisel trendikas kodu: loe, mis iluilmas uudist!

Cash ja Owens Kumus

Kes pole käinud, siis veel jõuab! Kumu kunstimuuseumis saab jätkuvalt sukelduda põnevasse, veidi veidrasse, kahte geeniust ühendavasse maailma. Muusik Tommy Cashi ja Ameerika moedisainerit Rick Owensit seob huvi visuaalkultuuris ringlevate veidrate, marginaalsete või piire ületavate teemade vastu. Autorite loomingut iseloomustab näiteks julge ümberkäimine inimkehaga ja teadlik fetišikultuuriga mängimine. Näitusel saavadki kokku Tommy Cashi mitmevärviline pildikeel ja sarnaste teemadega töötava Rick Owensi valdavalt monokroomne ja minimalistlik käekiri. Näitus on avatud 15. septembrini.

Moekal naisel on trendikas kodu

Mis on trendikas? Seda teab kõige paremini H&M Home. Nende uus boheemlaslik kollektsioon on ammutanud inspiratsiooni Põhja-Ameerika loodusest. Materjalivalik keskendub rustikaalse ilmega keraamikale, puuvillale, puidule, tumedale metallile, läbipaistvale klaasile, aga ka modernsele denimile. Värvivalik on mahe ja fookusesse poevad sinise erinevad nüansid, naturaalne valge, liiva- ja sinepitoonid. Olgu sul vaja sisustada klassikalist maakodu või minimalistlikku linnarõdu, kauplusest või e-poest leiad tekstiile, padjakatteid, pleede, laudlinu, nõusid või hoopis minimalistliku joonega vaase ja lillepotte.

undefined Foto: Steve Pinirou
undefined Foto: Steve Pinirou

Superniisutus juustele

Kui kiharad on sinu kroon, tead täpselt, et miski ei saa suvekuumuses rohkem vatti kui juuksed. Nende kaitsmiseks-toitmiseks tulevad appi Eleven Australia ekstraniisutav šampoon ja palsam. Tagatud on maksimaalne hooldus, kuid samal ajal säästetakse juuste värvi tuhmumise eest ka kõige äärmuslikumates ilmastikutingimustes. Lisaks soovitab sama sarja juuksestilist kasutada hooldustoodet, mis sisaldab segu proteiinidest ja shea-võist. See töötab hästi nii lõunamaises päikeselises kliimas kui ka meie põhjamaises heitlikus ilmas. Väljaloputatava hoolduse abil saad pehmed-niisutatud juuksed vaid kolme minutiga. Tooted on müügil Tallinnas Decoris Showroomis, aadressil Telliskivi 60N. Hinnad 17.50–19.50.