Foto: Splash News / Vida Press
Inimesed
18. juuni 2019, 10:42

Millised on prints Williami suhted hertsoginna perekonnaga?

Prints William ja Kate Middleton on abielus olnud alates 2011. aastast, ent enne abieluranda sõudmist käisid nad aastaid kohtamas. Middletonile andis see hea võimaluse kuninglikku perekonda paremini tundma õppida. Cambridge'i hertsoginna paistab kõigiga hästi läbi saavat, kuid kas Williamil on soojad suhted ka tema perekonnaga?

Kuna hertsoginna ja tema õde Pippa on äärmiselt lähedased, siis võib eeldada, et ka William saab temaga väga hästi läbi. Enne pulmi sahistati, et Kate ja William ei kiida tema kihlatut James Matthewsit heaks, ent see osutus vaid lihtlabaseks kõlakaks ning nii Kate ja William kui ka nende lapsed osalesid Pippa pulmas. "Oleme väga lähedased ja toetame üksteist ning üksteise arvamusi," on Pippa öelnud.

Foto: John Walton / Scanpix

Hertsoginna noorem vend James saab samuti printsiga hästi läbi. Middleton tunnistas 2019. aasta alguses väljaande Daily Mail veergudel, et ta on põdenud kliinilist depressiooni. Teda innustas vaimsest tervisest rääkima just William ja heategevuslik organisatsioon Head Together, mille patroon mees koos oma abikaasa ja venna Harryga on.

James on varasemalt rääkinud, et soovib oma õe lastele olla "lahe onu": "Nagu iga onu, soovin ka mina olla parim. Tahan olla see lahe ja lõbus onu. Oleme väga lähedane perekond. Ja tegelikult me kogu aeg näeme üksteist ja räägime telefoni teel, sööme pühapäeviti koos lõunat või võtame koos tassi kohvi."

Williamil on soojad suhted ka oma ämma ja äiaga. Ajakirja Vanity Fair kuninglik ekspert paljastas, et William lubas enne suuri pulmi oma mõrsjale, et tema perekond on alati nende elu osa. "Kui William palus teda naiseks, tegi ta väga selgeks, et ta ei pea abielludes oma perekonda maha jätma. Ta lubas, et nad on alati osa perekonnast," ütles Nicholl.

Mees on oma sõna pidanud ja Middletone on nähtud mitmetel kuninglike sündmustel. Prints on käinud nendega ka koos puhkamas ning väidetavalt kutsub William Michaelit ja Carole'it "isaks" ja "emaks".

Foto: ANDREW WINNING / Scanpix