"Hommikusöök staariga" - Baari-Madis; Anu Saagim; Viru Keskuse katuseterrass
Inimesed
17. juuni 2019, 17:39

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA | Baari-Madis: õnn, et ma pole mingi suvaline Lifti-Lembit, keda keegi ei tea (40)

Möödunud nädalavahetusel toimus Tallinna Vaba Laval juba viiendat korda Eesti Blogiauhinnad gala, kus oma debüüdi tegi ka Õhtulehe staarblogija Madis Räästas aka Baari-Madis (39), kes on resideerunud Norras ja töötanud hotelli öövalvurina juba üle kümne aasta. 

Kes sa oled Madis?

Oh, ma olen seda mida tahad - Baari-Madis, Bussi-Madis, Missi-Madis, Pede-Madis... See viimane on mulle küll ekrelaste poolt antud. 

Kuidas sinust blogija sai?

Aasta tagasi šampanjapokaali taga. Seks ja skandaal müüvad ja sellest ma kirjutada juba oskan. Ja kuna tegu on elupõlise staar-wannabe`ga, siis loksus kõik sujuvalt paika. 

Milline on olnud tagasiside?

Fännid on kirjutanud, et minu blogi on nagu külm õlu peale sauna või klaas külma veini peale väsitavat töönädalat. Isegi minu ema poolt Kilingi-Nõmmel on inimesed läbi astunud, et minu soperdisi Õhtulehe veergudel kiita.    

Tulid Norrast ekstra blogiauhindade jagamisele kohale. Millised on sinu väljavaated mingisugunegi karikas koju viia? 

Tahan saada lavale ükskõik mis hinnaga! Aga olgem ausad, hääletavad lõpuks ikkagi 14-17 aastased noored, mina olen nende jaoks liiga vana. Seega, ega mu ootused eriti kõrged pole. 

Madis jäi 17 kandidaadi seas uustulnuka kategoorias kümnendaks ja kogus 211 häält. Tema meet&greet oli blogiauhindade üritusel väga meeleolukas ja ta tunnistas ka ise, et Baari-Madise tiitel on talle pigem kasuks kui kahjuks tulnud. "Vähemalt pole ma mingi suvaline Lifti-Lembit keda keegi ei tea," rõõmustab mees, kes lähiajal kodumaale naasta siiski ei kavatse.  

Vaata meeleolukat videointervjuud, kust on ka blogijatel nii mõndagi kõrva taha panna!

Kohtusime Madisega Viru keskuse suveterrassil

Viru keskuse terrassil on avatud burgerikohvik Viru Burger, mille menüüsse kuuluvad erinevad friikad ja burksid, millest erilisim on kindlasti scamburger -  tegemist on veganitele sobiva toiduga, mille vahel on taimne pihv. 

"Hommikusöök staariga" - Anu Saagim; Viru Keskuse meelelahutuspargis PARK’la koos seal tegutseva Siimuga

Katuseterrassil asub ka meelelahutuspark PARK’la

Tõeliselt hasarti tekitasid meis aga PARK’la erinevad sportlikud atraktsioonid ning sõbralikus meeleolus sai duelle peetud nii korvpalli täpsusviskamises, jalgpalli märklauale löömises, pesapalli tabamises, kui ka muudel lõbusatel aladel. 

Vaata täpsemalt videost!