Foto: WILL OLIVER / Scanpix
Inimesed
11. juuni 2019, 12:50

Väga mõistlik! Prints Harryl on hotellides ööbides vaid üks kindel tingimus

Prints Harry peab töö tõttu palju reisima ja kuigi ta tundub olevat kuningliku perekonna üks leebemaid liikmeid, siis on ka temal omad erisoovid. Näiteks hotellides peatudes on tema jaoks üks asi äärmiselt oluline.

Hertsogi semu sõnul hoiab Harry silma peal sellel, kui palju hotellid plastikut kasutavad. Argentiinast päri polomängija Nacho Figueras rääkis värskes intervjuus, et Harry oli üks kord isegi hotellile öelnud, et nad kasutavad liiga palju plastikut ja peaksid üritama seda muuta. "Jõin hommikul kohvi ja nägin plastikut. Ja siis saadeti mulle mu särk, mis oli suures kilekotis," oli prints kurtnud. "Selline mees ta on. Mulle ei meeldi sellest üldse rääkida, aga selline ta on. Sellised nad on. Ei mingit plastikut."

Prints Charles on kliimamuutuste vastase võitluse pooldaja ja seega pole ime, et ka tema poeg omalt poolt panustada püüab. Mullu antud intervjuus tunnistas Charles, et on meie planeedi pärast mures ja kardab, kuidas plastik võib mõjutada tema lapselapsi. Harry abikaasa Meghan on samuti loodussõbralik. Möödunud aastal nähti naist Austraalias kandmas ümbertöödeldud plastpudelitest tehtud kingi.