Nikolai Bentsler Tags: Nikolai BentslerFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
10. juuni 2019, 16:30

Nikolai Bentsler paneb pirtsakatele külalistele südamele: kui olete juba pulma kutsutud, siis säästke vähemasti noorpaari

Näitleja Nikolai Bentsler on läbi viinud enam kui 350 pulma, kuid tal on tänaseni eredalt meeles tema veetud esimene pulm.

Meeskülastajad meenutasid hiiglase kasvu poksijaid või maadlejaid ja Nikolaile oli otsekohe selge – esimesest pulmast saab elu raskeim. Edasine oli veel meeldejäävam. Ta korraldas pulmakülalistele mängu, kus kapsas tuli lehtedest puhtaks koorida ning selle seest kapsel leida. Kui kapsel on roosa, sünnib noorpaaril tütar, kui sinine, siis poiss. Ette astunud kapisarnane noormees ei hakanud lehtede eemaldamisega vaeva nägema – lõi lihtsalt rusika kapsa sisse ja tekitas sekundiga hunniku kapsahakkliha.

«Kuidas ma selle kõik nüüd naljaks pööran?» tiirutasid küsimused Nikolai peas, kuid ta ujus siiski olukorrast sujuvalt välja. Nüüdseks on kogemused õpetanud teda igasuguseid olukordi lahendama. Isegi siis, kui pulmalised tavalisest hoogsamalt kärakat panevad.

«Kui pulmakülalised end aga väga-väga purju joovad, ei saa mina enam mitte midagi teha,» nendib näitleja. Muidugi ei tõtta Nikolai sellistel puhkudel noorpaari juurde teatega, et läheb nüüd koju. Ta veab ürituse ikka lõpuni. Vahel juhtub peole ka mõni valge vares – see on külaline, kellele miski ei meeldi. «Küll on tal halb tuju, siis vingub toidu ja muusika kallal ning muidugi räägib oma negatiivsetest muljetest noorpaarile. Ja lõpuks võib ka peaosaliste tuju ära rikkuda. Kui olete juba pulma kutsutud, siis säästke vähemasti noorpaari,» paneb mees südamele.

Loe lähemalt Naistelehe intervjuust!