Foto: Robin Roots
Inimesed
10. juuni 2019, 10:16

Sensitiiv Cerli Sarv: olen terve elu „hull“ olnud (5)

«Selgeltnägijate tuleproovi» finaali jõudnud Hing Fekeli ehk Cerli Sarv otsustas pärast viieaastast kooselu muusik Marko Atsoga sõpradeks jääda.

Kui tavaliselt unistab iga naine abiellumisest vaid korra elus, siis praegu tunnetatakse Cerli sõnul energia kiiremat liikumist ja peetakse oluliseks iga hetke väärtustamist. Ühiskonnas puuduvad tabuteemad ja kõik võiksid endalt küsida, mida nad elult soovivad.

«Soovi endale. Veel põlvkond tagasi ei julgetud niimoodi mõelda,» sedastab Cerli. «Sellist soovi peeti varem väga egoistlikuks, kuid mina olen veendunud – praegune põlvkond on tänu sellele hingelt õnnelikum. Me julgeme endale lubada. Imetlen neid, kes elavad mitukümmend aastat koos ja oskavad teineteist hinnata-austada.»

Cerli esimene suhe kestis neliteist aastat. Meelis oli tema esimene armastus ja esimene mees ka seksuaalselt. Sellest armastusloost sündis kaks last. «Kuidas ma oleksin seda endale keelanud?» esitab ta retoorilise küsimuse. Esimene laps sündis, kui naine oli 19aastane.

«Olen terve elu «hull» olnud,» naerab sensitiiv. «Ka noorena sain poistelt palju tähelepanu, kuid juba siis rääkis mu hing minuga. See aitas mul Meelise hoobilt ära tunda. Käisime pool aastat. Kui ta mulle armastust avaldas, saime kõike looma hakata. Armastus tahab pidevalt kütet saada ja muidugi see kaob, kui sa tule eest ei hoolitse. Abielu peab olema kui mõnus lõkkeõhtu, mida võiks mõnusa muusika rütmis õhtuti natuke kütta.»

Loe Naistelehe intervjuud Cerliga pikemalt!