okeiokeiFoto: Pressimaterjal
Kultuur
4. juuni 2019, 16:00

Uuekooli räpparid Pluuto, villemdrillem ja okeiokei annavad reedel ühise kontserdi (3)

Mitmed edetabelid vallutanud ning Soundcloud-räpi maastikule värsket hingamist toonud uustulija okeiokei annab esimese live-esinemise juba tuleva nädala lõpul, 7. juunil klubis U3, kus lisaks neile astuvad üles ka kodumaise räpimaastiku kaks teist suurt tegijat Pluuto ja villemdrillem.

Okeiokei on kõigest kuu aega tagasi loodud uhiuus pop-räpp kooslus, mille kaks liiget Karl Killing ja Gevin Niglas on tuttavad poistebändist Beyond Beyond. Nende esimene lugu “helistab” on edetabelites juba märkismisväärsele kohale jõudnud. Poisid lubavad, et kaua nende järgmist singlit ootama ei pea. Lisaks okeiokei'le astuvad publiku ette ka kaks teist armastatud kodumaist räpparit Pluuto ja villemdrillem, kelle viimane singel, “mt” jõudis möödunul nädala muusikaedetabelites TOP-3 positsioonile.

“Mina ja Karl oleme päris ootusärevil reede osas, kuna tegu on ikkagi meie täiesti esimese live-esinemisega okeiokeiga. Hetkel oleme ametlikult avaldanud ainult ühe loo “helistan”, kuid kindlasti saab kuulda veel seniavaldamata kraami,” tunnistab kollektiivi üks liige Gevin Niglas.

Eesti TOP-40 digiedetabelis figureerivaid Pluutot, villemdrillemit ja okeiokeid saadavad erinevatel muusikaplatvormidel sajad tuhanded kuulajanumbrid. Seejuures on nende live-esinemised pea alati täismajale, mistõttu tasub pilet nädala lõpus toimuvale kontserdile soetada Ticketerist õige varakult. Rohkem infot sündmuse kohta SIIT!