Foto: Dominic Lipinski/WPA-Pool/SIPA/Scanpix
Inimesed
4. juuni 2019, 15:30

Miks nii? Meghan Markle on kuningliku perekonna üks ebapopulaarsemaid liikmeid! (13)

Ameeriklased küll austavad ja jumaldavad hertsoginna Meghanit, ent brittide südant pole ta veel võita suutnud. Värske uuringu kohaselt on temaga rahul vaid 39 protsenti inimestest, mis teeb temast ühe kõige ebapopulaarsema kuningliku perekonna liikme.

Oleks võinud ju arvata, et Meghani populaarsus kasvab pärast poeg Archie sündi, ent prints Williami abikaasa Kate on temast palju kõrgemal positsioonil. Cambridge'i hertsoginnaga on rahul tervelt 63 protsenti uuringul osalenud inimestest.

Rahva lemmik on prints William, kelle meeldivus on 73 protsenti. Nii tema vend prints Harry kui ka kuninganna Elizabeth II on sümpaatsed seitsmekümnele protsendile vastanutest. Prints Charles ja prints Philip meeldivad vaid 40 protsendile brittidest, ent kõige ebapopulaarsem on jätkuvalt Camilla Parker Bowles. Charlesi abikaasat fännavad vaid 24 protsenti vastanutest.

On selge, miks Camilla jätkuvalt inimestele ei meeldi, aga miks on nii madalad Meghani reitingud? Oma rolli mängib kindlasti meedia sõda Williami ja Harryga. Pea iga päev lahvatab meeste ja nende kaasade ümber jaburaid skandaale, millest suurem osa tihti välja mõeldud. Süüdi võib olla ka Suurbritannias valitsev rassism. Isegi kui paljud sealsed elanikud ei taha seda tunnistada, on tegemist karmi reaalsusega.