Ilu ja mood
8. juuni 2019, 09:00

Uudiseid ilumaailmast

Meriinovill sobib ka suvesse

Kodumaise Woolishi uus kollektsioon «Nr 3» lööb Eesti moemaastikul laineid, sest tegemist on haruldase nähtusega. Tervelt 48 tootega kollektsioon on valmistatud meriinovillast!

Meriinovillast modernne riietus sobib hästi meie muutlikusse kliimasse ja on kasutatav igal hooajal. Kollektsiooni kuuluvad rõivatükid on ühteaegu trendikad ja ajatud ning kergesti ülejäänud garderoobiga kombineeritavad. Tooteid on limiteeritud koguses, mistõttu tasub huvilistel kiirustada.

Skandinaavialiku kollektsiooni kohta leiab rohkem infot veebilehelt www.woolish.ee.

Porgand paneb naha särama

The Body Shopi uued porgandit sisaldavad näopuhastusgeelid ja kreemid annavad nahale energiat ja on tublid niisutajad-värskendajad. Plusspunktid selle eest, et tootmises kasutatakse orgaanilisi porgandeid, mis on toidukauplustes müümiseks liiga kentsaka kujuga ja visataks muidu ära. Sari sobib veganitele, ja muide, neid tooteid kasutades ei pea muretsema ka keskkonnale tekitatud jalajälje pärast, sest pakendid on 100% ümbertöödeldavad ja valmistatud 55% ulatuses taaskasutatud plastist.

Toodete hinnad jäävad vahemikku 14.50–16.50.

Sada aastat moodsat Eestit

Millist riietust kandsid Eesti naised läinud sajandi alguses? Kuidas on moepilti mõjutanud Muhu saar? Kas teadsid, et Eestis tehti aastakümneid moeajakirja, mida luges kuuendik planeedist ehk kogu Nõukogude Liit?

Piret Pupparti ja Anu Ojavee raamat «Eesti moe 100 aastat» on esimene Eesti moeajalugu tervikuna käsitlev emakeelne väljaanne. Raamat vaatleb nii kohalikku riietumiskultuuri kui ka moeringkondade tegevust, alustades omariikluse esimestest kümnenditest, lõpetades iseseisvuse taastanud Eestiga.

Hind raamatupoodides 15.00