Anname nõu, kuidas pakkida targalt kerge pagas, mis sisaldab seda, mida päriselt vajad.Foto: Arnel Hasanovic / Unsplash
Nipid
28. juuni 2020, 06:35

Puhkusele minek? 10 nippi, mille abil on pakkimine lausa lust

Kes meist ei armastaks puhkusele minekut? Kui ainult seda tüütut pakkimist saaks kuidagi vältida! Anname nõu, kuidas pakkida targalt kerge pagas, mis sisaldab seda, mida päriselt vajad.

Sokid kingade sisse
Selle asemel et sokid eraldi pakkida, paiguta need oma jalanõudesse. See aitab jalatsitel vormi hoida ja ühtlasi kasutad ruumi maksimaalselt ära.

Päevitusriided eraldi kotti
Kui siirdud rannapuhkusele ja plaanid peamiselt kanda ainult päevitusriideid, siis võta kaasa ka lukuga kotte. Kui ujumisriided on märjad, võivad need teistele riietele värvi anda ja nendest plekkidest on juba võimatu lahti saada.

Keera riided rulli
Üks viis, kuidas vältida kortsus rõivaid, on neid voltimise asemel kokku rullida. Samuti aitab see kohvriruumi kõige paremini ära kasutada.

Eelista pitsist rõivavalikut
Kas teadsid, et kõige vähem kortsuv materjal on just pits? Pealegi näeb see ka kaunis välja!

Võta kasutusele minipudelid
Ära lepi toodetega, mis sulle tegelikult ei meeldi! Investeeri pigem reisipakenditesse ja täida need oma lemmiktoodetega.

Et hoida riiete head lõhna, lisa kohvrisse näiteks mõned lõhnapärlid. Foto: STIL / Unsplash

Haara kaasa kaks-ühes tooted
Kui pakid kaasa meigitooteid, vali need, mis oleksid mitmeti kasutatavad. Päikesepuuder saab täita ka lauvärvi rolli ning põsepuna töötab kui huulevärv.

Lisa kotti lõhnastajat
Reisil olles on asjad enamuse ajast kohvris – see võib panna värskelt pestud riided kopituse järele haisema. Et hoida riiete head lõhna, lisa kohvrisse näiteks mõned lõhnapärlid.

Võta kaasa kott mustale pesule
Selle asemel et määrdunud ja puhtaid rõivaid läbisegi kohvrisse visata, paki kaasa eraldi kott mustade riiete jaoks.

Jäta juuksetangid koju
Lase juustel kuumtöötlusest puhata ja õpi selgeks mõni uus soengu seadmise nipp. Ja muidugi: ruumi hoiad ka hulganisti kokku!

Peida asju mütsi sisse
Nagu kingadegi puhul, hoiavad ka mütsid-kübarad paremini vormi, kui neisse on asju sisse pandud. Nii talitades leiad lömmis kübara asemel eest õige kujuga peakatte.

Allikas: The Urban Umbrella