Foto: Kaader videost
Inimesed
29. mai 2019, 12:16

VAATA | Paris Hilton avaldas eriti edeva muusikavideo, kus lööb kaasa ka Kim Kardashian!

Mai alguses andis tantsumuusika staarduo Dimitri Vegas & Like Mike välja loo "B.F.A. (Best Friends Ass)" ("Parima sõbra tagumik - toim.), kus lööb kaasa ka Paris Hilton.

Nüüd on internetiavarustesse jõudnud ka eriti edev muusikavideo, kus saab näha Hiltoni kauaaegset sõbrannat Kim Kardashianit. Video eesmärgiks on näidata sotsiaalmeediast tingitud moonutatud reaalsust, milles kahjuks paljud tänasel päeval elavad. Kõik ei ole sugugi nii nagu paistab.

Ameerika seltskonnastaar Paris Hilton on muusikamaastikul tegelenud vahelduva eduga üle kümne aasta. 2006. aastal andis ta välja oma debüütalbumi "Paris", ent hiljem valitses pikka aega vaikus. 2013. aastal hakkas maailmakuulus blondiinitar plaadikeerutajaks ja pärast seda on Hilton avaldanud ka mõningaid üksikuid singleid. 

Dimitri Vegas & Like Mike valiti 2015. aastal väljaande DJ Mag poolt maailma parimateks plaadikeerutajateks. Järgnevatel aastatel on mehed figureerinud maineka nimistu teisel positsioonil. 2016. aastal esinesid Dimitri Vegas & Like Mike ka Pärnu rannas toimunud Weekend Festivalil.