Sünne ValtriFoto: Erlend Štaub
Inimesed
29. mai 2019, 11:20

Lugeja küsib: kas Sünne Valtri uus lugu „12 kuud“ räägib „peenise-armastusest“? (38)

Õhtulehele kirjutas Sünne Valtri muusika austaja, kellele jäi silma naise uue loo pealkiri „12 kuud”, mis tähendab inglise keeles midagi palju siivutumat kui eesti keeles.

„Olen olnud Sünne Valtri austaja alates ajast, kui ta Patuse Poolega esines. Ka tema sooloartistina avaldatud laulud meeldivad mulle väga. Hiljuti kuulsin raadiost tema lugu „12 kuud”, mis tekitas kohe küsimuse, kas pealkirja näol on tegu reklaamtrikiga, sest inglise keeles tähendab see fraas hoopis midagi muud. Vaatasin Youtube'is ka loo videot ning sealgi olid mõned fännid seda kommenteerinud. Kas Sünne üritab vastuolulise pealkirjaga uusi kuulajaid meelitada?” kirjutab lugeja.

Sünne Valtri sõnul pole vaja igast asjast tagamõtet otsida. „„12 kuud” on lihtsas eesti keeles laul, mis räägib ootusest ja lootusest. Mina ei ole õige inimene vastama, kas loo pealkirja näol on tegu teisitimõtlemisega. Loo autorilt, Vahur Valgmaalt saate ehk autentsema vastuse,” ütleb Valtri. „Saan aga öelda seda, et igast lausest, sõnast või fraasist kahemõttelisust otsida vaja ei ole,” muheleb ta.