TÄIENDAB END PIDEVALT: «Toidukultuur on nii lai, et õppimine ei lõppe kunagi,» tunnistab Ernesto. Aina rohkem huvitavad meest Aasia maitsed, kuigi praegu tegeleb ta peamiselt lihaga Mustamäe külje all asuvas restos Weis.Foto: Tatjana Jemeljanova
Helle Rudi 29. mai 2019 16:45
Peruust pärit, kuid juba üle 20 aasta Eesti köökides töötanud peakokk Ernesto Robles ei mõista siiani, miks eestlased nii väga sealiha armastavad.

Peruust pärit, kuid juba üle 20 aasta Eesti köökides töötanud peakokk Ernesto Robles ei mõista siiani, miks eestlased nii väga sealiha armastavad.

Esimest külaskäiku Eestisse mäletab Ernesto (51) sama hästi, nagu oleks see juhtunud eile. «WC-paber meenutas rohkem liivapaberit ja kanad toiduletis olid rohelised,» naerab ta end aastasse 1994 tagasi mõeldes. Rootsis elanud mehele oli see paras šokk. Eestisse puhkama tuli ta sõbra soovitusel, sest äsja iseseisvuse taastanud riigis näis kõik «hea ja odav». Ent sellist vaatepilti ei osanud ta oodata.

Ceviche

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad