Pornhubi „Bonerless Bathing Suit“.Foto: Youtube'i kuvatõmmis
Ilu ja mood
27. mai 2019, 18:27

UUS TEHNOLOOGIA: Pornhub tõi turule erektsioonivabad ujumispüksid (9)

Kui mõtlesid, et moemaailmas ei suuda enam miski üllatada, tõestab maailma populaarseim pornosait Pornhub vastupidist ning toob turule erektsioonivabad ujumispüksid.

Soovimatu erektsioon avalikus kohas on iga mehe suurim õudusunenägu. Uus tehnoloogia jätab selle hirmu minevikku, teatab News.com. Kanadas alguse saanud ülipopulaarne täiskasvanute videosait Pornhub paiskas müüki piiratud koguses ujumispükse, millel on kasulik funktsioon – selle spetsiaalne vooder aitab varjata väljaulatavat ihuliiget. 

„Me töötasime põhjalikult, et arendada välja esimesed omalaadsed ujumispüksid, mis võimaldaksid mugavust ning tõstaksid nii meisterlike suplejate kui ka amatööridest veemõnude nautijate rahulolu,“ teatas Pornhubi asepresident Corey Price. Pükste vooder on valmistatud sünteetilisest elastsest lükrast, mis on disainitud selliselt, et see erektsiooni puhul ebamugavust tekitamata mehe ihuliiget „all hoiaks“.

Kui kellelgi tekkis ebatavaliste ujumispükste vastu huvi, siis Pornhub müüb neid krõbeda, ent riukaliku hinnaga – püksipaar maksab 69.69 USA dollarit. Ettevõtte on pükste propageerimiseks kokku pannud ka humoorika muusikavideo.