Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
23. mai 2019, 18:42

6 SOOVITUST, kuidas tutvuda vallaliste naistega (10)

Uute inimestega tutvumine võib olla keeruline – me kõik teame seda. Kui sa ei kasuta kohtingurakendust, võib suhte leidmine tunduda lausa võimatuna. Selleks, et mees astuks tänaval naisele ligi ning kõnetaks teda, ei jätku kahjuks paljudel julgust ega pealehakkamist. DateMix on kogunud kuus soovitust, kuidas peaksid mehed naistele lähenema, ilma, et nad veidriku mulje jätaks.

1. Nõusolek on esmatähtis

On täiesti normaalne, kui mees küsib naiselt nõusolekut näiteks baaris tema kõrvale istumiseks. „Kas tohib siia istuda?“ küsimus võib avada vestluse ka bussis või rongis. Kui sa tahad talle joogi välja teha, küsi talt seda. Kui ta annab nõusoleku, on kõik hästi, kui ei, siis austa tema valikut ja liigu edasi.

2. Jälgi kehakeelt

Kui oled sattunud neiu kõrvale istuma, siis jälgi vestluse käigus tema kehakeelt. Tihti ütlevad naised „jah“ vaid seetõttu, et olla viisakad, või meest ebamugavustundest päästa. See ei tähenda, et nad sinust kohe romantiliselt huvitatud oleksid. Vaata, kuidas ta käitub ning kui näed, et naine tunneb end ebamugavalt, tõmba tagasi ning eemaldu.

3. Otsi naist, kes on avatud lähenemisele

Enne, kui sa naisele lähened, jälgi paari mustrit. Kui ta ei taha sinuga rääkida, peaks see sulle selge olema. Kui ta on koos sõpradega tõsises arutelus, hoia pigem eemale. Kui tal on kõrvaklapid peas või ta on süvenenud raamatusse, käitu sarnaselt ning lase tal rahus oma asju ajada. Aga kui olete mõlemad näiteks gruppides, kes omavahel räägivad, siis jälgi tema hoiakut. Naeratus ja silmakontakt on juba heaks märgiks ning siis võid juba vestlust alustada. Flirtivaid märke saad muidugi ise tabada – kasuta oma pead.

Foto: PantherMedia/Scanpix

4. Mine vallaliste üritustele

Kui sa tõesti soovid olla kindel, et leiad kellegi, kes on vaba ja sinust potentsiaalselt huvitatud, mine näiteks vallaliste peole. Enamik inimesi soovivad sellistelt üritustelt endale kaaslast leida. Tutvusta end julgelt, ent jäta meelde ka eelnevad soovitused.

5. Tutvusta ennast

Vaimuka pick-up line'i asemel võiksid lihtsalt ausalt naise poole pöörduda ja end tutvustada. „Tere, mina olen John. Ma tahtsin end lihtsalt tutvustada, sest olen sind tihti siin näinud. Mis sinu nimi on?“ on lihtne ja konkreetne variant. Isegi kui ta pole huvitatud, ei alustanud sa vestlust vähemalt millegi tobedaga.

6. Näe hea välja

Pole midagi parata, naised on parema meelega valmis rääkima mehega, kes näeb hea välja. Korralikult riides ning kasitud mees on naise silmis tavaliselt atraktiivsem, kui kortsus ja kulunud riietega jõmm. See ei tähenda muidugi, et peaksid igal pool ülikonda kandma – lihtsalt mõtle veidi oma välimuse peale, enne kui välja lähed.