Foto: VISUAL / Vida Press
Inimesed
21. mai 2019, 15:29

"Sõprade" staar Lisa Kudrow: tundsin end Jennifer Anistoni ja Courteney Coxi kõrval kui mägi (1)

Menusarja "Sõbrad" staar Lisa Kudrow rääkis avameelselt kehapildist. Naine tunnistas Marc Maroni veebisaates "WTF", et ei tundnud vahel end mugavalt oma kehas ning kolleegide Jennifer Anistoni ja Courteney Coxi kõrval paistis ta endale kui "mägi".

"Sa näed end televiisorist ja mõtled "issand jumal, ma olen lihtsalt tüdrukust mägi"," meenutas Lisa Kudrow. "Olen Courteneyst ja Jenniferist palju suurem – suurem ehk mu kondid tunduvad suuremana. Tundsin nende kõrval end naismäena."

Tänasel päeval üritab Kudrow oma keha suhtes leplikum olla, kuid võitlus ikka veel kestab. "Kahjuks, kui sa oled naisena alakaalus, siis sa näed hea välja," nentis 55-aastane näitlejatar. "Kui ma olin liiga kõhn, jäin ma pidevalt haigeks. Külmetus, põskkoopapõletik...Olin kogu aeg haige."

USA komöödiasari sai läbi aastal 2004, kuid Lisa Kudrow suhtleb jätkuvalt oma "Sõpradega". "Näen tüdrukuid rohkem kui poisse, aga me saame kõik siiani hästi läbi. Paar aastat tagasi oli meil esimest korda suur ühine õhtusöök pärast sarja lõppu. Naersime terve õhtu. See oli lõbus."

Lisale meeldib "Sõpru" pigem meenutada, kui uuesti vaadata: "Ma ei vaata seda. Ma ei pruugi endale meeldida, nii et ma pigem ei võta seda riski." 

Foto: Chris Pizzello / Scanpix