Foto: Heathcliff O'Malley/Daily Telegraph/Scanpix
Inimesed
24. juuli 2019, 13:33

Hertsoginna Catherine õppis kuninglikuks rolliks printsess Diana videoklippe vaadates (4)

Kuningliku perekonna liikmeks saamine nõuab palju eeltööd ja intensiivset treeningut. Kuulduste kohaselt pidi näiteks Meghan Markle enne prints Harryga abiellumist ühe treeningu osana üle elama inimröövi. Kate Middleton pidi õppust võtma aga printsess Diana elust.

Raamatus "Kate: The Future Queen" kirjeldab kuninglik ekspert Katie Nicholl, kuidas naist õpetati tema ja prints Williami suhte alguses meediaga suhtlema. "Kummalisel kombel soovitati tal vaadata kaadreid lahkunud Walesi printsessist, et õppida agressiivselt pilti püüdvate ja oma sihtmärki painavate paparatsodega toime tulema. Palees pingutati, et Kate ei peaks sama julma kohtlemist taluma," seletas Katie Nicholl.

Esimene tuleproov leidis aset Gatcombe Parkis toimunud ratsavõistlusel. Kuigi Williamit kohal ei viibinud, üritas press naist siiski poseerima saada. "Kui ma seda nüüd teen, siis peangi seda tegema jääma," vastas Kate. Tema diplomaatiline vastus oli esimene tõestus sellest, et Kate saab kuningliku perekonna liikmena suurepäraselt hakkama.