Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
13. mai 2019, 18:08

Otsid armastust? Kolm illusiooni, mis võivad sind tagasi hoida

Pole oluline, kas oled vallaline või juba kellegagi koos – armastava ja romantilise püsisuhte leidmine ja loomine võib võtta sinult palju aega ja energiat. Sotsiaalne surve kinnitab meile, et kellegagi koos olla on isikliku õnne allikaks. Kuid äkki on hoopis vastupidi? Romantilised suhted võivad olla õnneliku elu tulemus või isegi kõrvalnähtus. The Date Mix jagab kolme illusiooni, mis võivad sind õnne ja armastuse leidmisel tagasi hoida.

1. Illusioon: Ma vajan, et partner oleks õnnelik

Me kõik teame seda õndsat tunnet armastava suhte alguses – see, kui sa oled lõhkemiseni energiat täis ning koged uusi armastavaid tundeid. Sageli juhivad need tugevad tunded sind kõrvale teistest emotsioonidest, mida sa tunned. Kui sa pole sisemiselt õnnelik, peegeldub see ka sinu ja partneri suhtes. Oled kindlasti kuulnud väljendit „enne kui suudad kedagi teist armastada, pead õppima iseennast armastama“. Aga kuidas? Kiireim viis nii end kui partnerit armastada, on võtta võtta vastutus iseennast õnnelikuks teha. Ära lükka edasi unistuste reisi või hobisid – tee seda kohe! Loo enda jaoks elu, mida sa armastad. Avastage koos partneriga teie mõlema kirgi.

Foto: PantherMedia/Scanpix

2. Illusioon: Mu tõeline armastus täiustab mind

On ahvatlev mõelda, et sinu partneri saavutused või anded muudavad sind edukamaks ning paremaks inimeseks. Reaalsuses pole suhe saavutus, see on olemise seisund. Sageli imetled teises inimeses neid asju, mida sa tegelikult ise endale soovid. Selle asemel, et lasta armastatul end täiustada, muuda end ise ning püüdle asjade poole, mis sulle rõõmu teevad.

3. Illusioon: Ma ei tunne üksindust, kui olen armunud

Lihtne on tunda end üksinda ning ülejäänud maailmast eraldatuna. Uue suhte loomisel arvad kindlasti, et see kõrvaldab üksinduse, kuid sageli võib suhe hoopis seda süvendada. Kui partneriga koosveedetud aeg ei anna otsitud tunnet, võid end veelgi tühjemana tunda. Üksindusest saad vabaneda, keskendudes asjadele, mis sind tõeliselt liigutavad. Ole kartmatu ning loo võimalusi individuaalseks arenguks. Pärast seda, kui oled õppinud looma enda jaoks täisväärtuslikku elu, tõmbad sa enda poole inimesi, kes on samal teekonnal.