Liina Ariadne Pedanik esitas oma uut laulu lokaalis Odeon Koplis.Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
10. mai 2019, 14:29

GALERII | Muusikasse naasnud Ariadne tähistas uue singli ilmumist meeleoluka peoga

2017. aastal Eesti Laulu konkursil kümnete tuhandete südamed võitnud lauljatar Ariadne avaldas täna oma uue singli "All In". Muusikasse naasmist tähistas ta pere ja sõprade seltsis restoranis Oden peetud singlipeoga, kus esitleti ka tema värsket muusikavideot. Vaata pilte!

Soome tipp-produtsent Leo Jupiteri poolt viimase lihvi saanud suvine lugu märgib Ariadne koostöö algust tänavu aasta plaadifirmaks valitud muusikaettevõtetega Made in Baltics & Sony Music. "Kui ma eelmisel aastal mõningate demodega Made in Balticsi tiimile külla läksin, siis nad olid just ette valmistamas oma koostööd Sonyga. Nad palusid mul natuke kannatlik olla, aga leppisime kokku, et sügisel alustame juba tööd muusika kallal. Olen tänaseks teinud Helsingis juba mitmeid sessioone erinevate autorite-produtsentidega ja olen tulemuse üle super-õnnelik. Iga kord läksid lood aina paremaks ja paremaks. Mul on kaustas ägedaid lugusid juba terve albumitäis," ütleb Ariadne.

Lauljatar lisab: "Lugu “All In” kannabki minu jaoks suuresti mõtet, et olen nüüdsest “all In” muusika juures, läbi armastuslaulu võtme. Ma olen väga elevil, sest olen pikalt muusikast eemal olnud ja on suurepärane olla selles maailmas tagasi. Loodan, et laul võetakse hästi vastu, kuid ikka on väike pinge peal, kas ikka mu jälgijatele/kuulajatele meeldib".

Made in Baltics juht Toomas Olljum on väga põnevil, et saab töötada nii ägeda ja andeka artistiga nagu seda on Ariadne. "Ta teab mida ta soovib, täidab alati ruumi oma sära ning positiivse energiaga ning me oleme õnnelikud, et tema esimene lugu meiega on nii tugev popsingel. Meil on suurim hea meel aidata tema karjääri arengule nüüdsest kaasa," lausus Oljum.

Soome laulukirjutajad Møtions and Olavi Uusitalo kinnitavad, et Ariadnega oli stuudios super-lihtne koostööd teha: "Ta oli avatud erinevatele ideedele ja lubas neil katsetada. Arvasime, et stuudiosse tuleb noor laulja, aga ta oli äärmiselt professionaalne ning kiire."

Sony Music Finlandi juht Henri Lanz jagab plaadifirma rõõmu tuleva singli osas: "Seda ei pea vist isegi mainima, et kogu tiim on Ariadne esimese singli ilmumise pärast erakordselt õhinas. Ta on unikaalne tippartisti potentsiaaliga talent ning olen kindel, et meid ootab helge tulevik!"

Kuula Ariadne värsket singlit "All In":