Foto: Dominic Lipinski/WPA-Pool/SIPA/Scanpix
Inimesed
9. mai 2019, 16:50

Ootamatu avaldus! Meghani kõmuline poolõde Sussexi beebi sünnist: olen väga õnnelik (2)

Korduvalt meedias soppa loopinud hertsoginna Meghani poolõde Samantha kommenteeris viimaks Sussexi beebi sündi. Paljudele üllatuseks sõnas naine, et on kuninglikku õepoja üle äärmiselt õnnelik ja loodab peagi Meghaniga lepitust leida.

"Pere on pere. See on minu meelest ajalooliselt tähtis hetk ning kuigi täiskasvanutel on omavahel palju probleeme, meeldiks mulle näha, et kõik üritavad neid lahendada," lausus Samantha väljaandele DailyMailTV. "Me oleme oliivioksa välja sirutanud, nüüd on Meghani kord".

"Me kõik tervitame seda beebit – Markle'id, Raglandid, Sussexid, Windsorid. Geneetiliselt oleme me kõik andnud panuse sellesse suurepärasesse pisikesse poissi, kellest kasvab ilmselt üks erakordne mees ja me sooviks seda teemat käsitleda ühe suure perekonnana. Oleks tore mitte reageerida uudistest nähtule, vaid isiklikult temaga kohtuda ja lasta tal endal meid hinnata," lisas Samantha.

"Tahan, et ta teaks, et tal on suur pere ning ta on osake ajaloost ning me oleme tema pärast elevil," jätkas ta. "Oleme Meghani ja Harry pärast elevil – ma olen tema üle väga õnnelik. Ma armastan teda, ta on mu väike õde. See ei loe, mida oleme varasemalt üksteisele öelnud, ta peaks tegema õige otsuse. Meg, ma tahan sulle öelda, et sul on siin (Ameerika Ühendriikides – toim.) pere, kes on sinu pärast äärmiselt elevil."

Samantha loodab, et beebi sündi aitab parandada ka Meghani ja tema isa Thomase katkiseid suhteid. Hertsoginna kõmuline poolõde andis mõni aeg tagasi teada, et avaldab peagi mitte ühe, vaid lausa kaks raamatut. Esimene paljastus peaks ilmavalgust nägema aprillis, teine aga juunis. Thomas Markle on samuti ähvardanud oma tütrest raamat kirjutada.

Sussexi hertsoginna Meghan ja tema isa Thomas Markle on pärast kuninglikke pulmi põhjustanud meedias palju draamat. Loomulikult pole Meghan tüli isaga ametlikult kommenteerinud, kuid Thomas on võtnud sõna pea igas suuremas meediaväljaandes.

Meghan kirjutas möödunud suvel oma isale pika kirja, milles kõnetas nende tüli ja väljendas oma kurbust. „Issi, pean seda väga raske südamega kirjutama,“ alustas Meghan. „Ma ei mõista, miks sa sellise tee oled valinud, eirates valu, mida sa põhjustad... Sinu teod on murdnud minu südame miljoniks tükiks – mitte ainult seetõttu, et sa oled tootnud nii ebavajalikku ja põhjendamatut valu, kuid tehes valiku marionetina valetada. Ma ei mõista seda kunagi.“