Nasty Gal 42 €
Ilu ja mood
9. mai 2019, 14:27

Kust saada samasugust kleiti nagu beebit näidanud Meghan Markle'il? (1)

Värkselt emaks saanud Meghan Markle kandis oma pisipoega avalikkusele näidates kleiti, mis oli nii mõneski mõttes üllatav valik. 

Kui Kate Middleton maailmale esmakordselt oma lapsi näitas, siis võis nii mõneski kleidivalikus näha austusavaldust printsess Dianale. Meghan Markle valis aga kleidi, mis on pigem trendikas ning kõigile üllatavalt ei pärinegi mõne tuntud moemaja loomingust. 

Nimelt on kleidi disaineriks Grace Wales Bonner, kes on praegu veel küllaltki tundmatu briti disainer, kuid kellele ennustatakse suurt tulevikku. Viimasele viitab seegi, et juba praegu saab naise loomingut soetada mitmetest tuntud disainerrõivaid müüvatest butiikidest ja veebipoodidest nagu Net-A-Porter.com, Matchesfasion.com jne. 

Moemaailm tunneb Sussexi hertsoginna seljas olnud kleiti kui niinimetatud bleiserkleit ehk siis tegemist on pintsakust inspireeritud kleidiga. Kui palju täpselt Meghani kleit maksab pole teada ning veebipoodidest täpselt sellist ei leia. Üldiselt jäävad aga näiteks selle moebrändi naiste pintsakute hinnad veidi alla 2000 euro. 

Bleiserkleidid on aga hetkel väga populaarsed ning kes soovib Meghanist eeskuju võtta, siis võimalusi on mitmeid.

Nasty Gal 42 €
Zara 89,95 €
H&M 39,99 €
Na-kd 55,95 €
Pretty Little Thing 42 €