Foto: Stanislav Moshkov
Inimesed
10. mai 2019, 13:25

TOP 9 | Need staarid tähistavad saabuvat emadepäeva esimest korda ema rollis (1)

Mitme tuntud eestlanna jaoks on tänavune emadepäev eelmistest veidi erilisem – nimelt tähistavad nad seda esimest korda ema rollis!

Grete Klein

TV3 menuseriaalist "Padjaklubi" tuntud kaunitar Grete Klein ja teleprodutsent Ergo Kuld said 13. märtsil tütre vanemateks. Pisikesele printsessile pandi nimeks Saara. Mõned kuud varem teatas paar ka teist rõõmsat uudist – 24. detsembri õhtul libistas Kuld oma elukaaslase sõrme kihlasõrmuse.


Eeva Talsi

28. detsembril sündis folkmuusikute Eeva ja Villu Talsi perre tütar, kes sai endale imearmsa nime – Lilli!  Eeva tunnistas ajakirjale Pere ja Kodu antud intervjuus, et naudib ema rolli ja lapsega kodus olemist väga. "Enne oli lõbus, aga nüüd on päris. Ma ei igatse isegi välja sööma või kinno," ütleb Eeva. "Küll me seda ka jõuame, aga praegu ei viitsikski. Olen hea meelega kodukana: teen süüa ja tegelen lapsega. Need on nii mõnusad asjad, et kõik see võiks kesta mõnda aega veel."

Adeele Sepp

Näitlejanna Adeele Sepp sai septembri eelviimasel päeval tütre emaks"29.09.2018 kell 00:09 sündis meie kätele 3900 kg ja 51 cm pikkune pisipiiga: Salmeli Jaago. Oleme õnnelikud ja tänulikud kõikidele toetajatele – eriti ämmaemand Minni-Triin Kasemetsale ja ITK meeskonnale. Aitäh kõigile õnnitluste eest, oleme terved ja rõõsad!" teatas Sepp sotsiaalmeedia vahendusel.  Adeele ja tema elukaaslane Jaan Jaago plaanivad sel suvel ka abielluda.

Teele Viira

Lauljatar Teele Viira sai emaks möödunud aasta juulis. Teele tõdeb Naistelehe Beebijuttude eriväljaandele antud intervjuus, et pojakese Charlie sündimise juures oli kõige olulisem tema kaasa kohalolek. "Enne sünnitust mõtlesin, et ta võiks mind masseerida ja hellitada. Reaalsuses piisas käe hoidmisest, toetavatest sõnadest ja lihtsalt olemasolust. See hetk, kui laps rinnale pannakse ja tutikad lapsevanemad teineteisele ning lapsele otsa vaatavad ... See on midagi kordumatut. Samal ajal nii selge kui ka segane," jutustab noor ema.

Helen Kõpp

Saadetest "Abielus esimesest silmapilgust" ja "Prooviabielu" tuntud Helen Kõpp sünnitas mullu juunis tütre, kes sai nimeks Carmen. "Olin sünnitusest kuulnud igasuguseid lugusid. Tihti öeldakse ju, et see on maailma suurim valu. Kuna mul on hästi valusad menstruatsioonid, eeldasin, et sünnitus võib olla midagi sarnast. Pärast lapse ilmale tulemist selgus, et mu menstruatsioonivalu ongi umbes sama hull," avaldab Helen Kõpp värskes Naistelehe Beebijuttude eriväljaandes.

Foto: Stanislav Moshkov

Sandra Vabarna

Ansambli Trad.Attack! muusikut Jalmar ja Sandra Vabarna said 24. juulil lapsevanemateks.  Poeg Villem sündis erakorralise keisrilõikega. "Pärast seda ei ole minul tunnet, et oleksin vähem sünnitanud või oleksin vähem naine," ütles Sandra saates "Hommik Anuga". "Tean oma ringkonnastki inimesi, kes pärast keisrilõiget tunnevad, et nad ei saanud hakkama või on vähem naised, et nad ise ei sünnitanud. Mul ei olnud seda tunnet, vastupidi, mul oli lõpuks tohutu energialaeng."

Heidi Vilu

Loodusmuuseumi direktor Heidi Vilu ja jurist Allar Jõks said aprilli alguses lapsevanemateks. "Laps sündis 2. aprillil," kinnitas paar Õhtulehele. Perre sündis poiss, kelle nimeks sai Herman. "Nädala ajaga oleme juba täitsa vanad kalad," sõnas Heidi, et tunneb end emarollis väga hästi.

Foto: Erlend Štaub

Kaisa Oja-Mehine

Saatest „Tantsud tähtedega” tuntud tantsutreener Kaisa Oja-Mehine ja tema abikaasa Marko Mehine said lapsevanemateks. Paari esiklaps nägi ilmavalgust 18. märtsil.  Poiss oli pikk 55 cm ja kaalus 3720 grammi. „Nimeks sai Ramon Mehine,” sõnas õnnelik Kaisa Õhtulehele.

Foto: MEELIS TOMSON

Klaudia Tiitsmaa

Näitlejanna Klaudia Tiitsmaast sai septembri alguses emaks. "Väike Vallo sündis eile Klaudia sünnipäeval. Seega mina eile kooki ei söönud, vaid tegin terve päeva tööd. Pärast 20 tundi kestvat sünnitust otsustas Väike Vallo oma sünniaega isaga samaks rihtida. Isa Vallo sünni kellaaeg oli omal ajal 19.05 ja väike Vallo sündis 9. sept kell 19.15 Rakveres!" kirjutas Tiitsmaa sotsiaalmeedias. Poja täisnimeks sai isa Vallo Kirsi järgi Vallo Kirs jr.