Foto: Chris Allerton/SussexRoya/SIPA/Scanpix
Inimesed
9. mai 2019, 12:30

Prints Harry või hertsoginna Meghan: kelle nägu Sussexi beebi rohkem on? (9)

Sussexi beebi on viimaks ilmavalgust näinud. Harry ja Meghani esiklaps sündis ametliku teadaande järgi 6. mai varahommikul kell 5:26 ja kaalus 3,2 kilo. Õnnelikud vanemad paistsid esimestel fotodel oma pojast lummatud ja loomulikult ka veidi väsinud, ent kumma vanema nägu pisike Archie rohkem on? Kas ta on rohkem oma isasse või emasse? 

Briti troonipärimisjärjekorras seitsmendal kohal paiknevas Archie Harrison Mountbatten-Windsoris on märgata sarnasusi nii Meghani kui ka Harryga. Tema tilluke nina meenutab väga beebi Harry nöbinina. Tema huuled on aga kaunilt täidlased nagu Meghanil. Tema ülahuul on ka sama kujuga. Ilmselt on ta pärinud oma ema särava naeratuse. Poisi juuksevärvi ei saa esimestelt fotodelt veel aimata, sest ta oli mähitud teki sisse ja kandis valget mütsikest. Saab olema põnev näha, kas ta päris oma isa kuulsad punased kiharad.

Foto: POOL / Scanpix

Kuningliku perekonna fännid arvasid esialgu, et Archie on rohkem oma emasse. Hertsog ja hertsoginna ütlesid ise, et nende laps on iga päev veidi teist nägu. Esimese aasta jooksul kasvab beebi nii kiiresti. Läheb kõvasti aega enne, kui saab päriselt aru, kas laps on rohkem Harry või Meghani nägu. "Üritame ise veel selles selgusele jõuda," lausus Meghan. "Räägitakse, et beebid muutuvad kahe nädala jooksul nii palju," seletas Harry. Paar sõnas pressile, et Archie on väga hea ja rahulik beebi. "Tal on kõge armsam iseloom, ta on hästi rahulik," õhkas hertsoginna. "Huvitav, kellelt ta selle küll pärinud on," naeris Harry.

Vaata ka Harry ja Meghani titepilte!

Foto: Northcliffe Collection/ANL/REX/Scanpix