Foto: Laurent Vu/SIPA /Scanpix
Ilu ja mood
8. mai 2019, 12:49

FOTOD ja VIDEOD | Moemaagia! Zendaya kleit muutis Met Gala vaibal värvi

Esmaspäeva õhtul New Yorgis toimunud Met Gala üks maagilisemaid hetki leidis aset siis, kui punasele vaibale astus Zendaya. USA näitlejatar kandis moedisainer Tommy Hilfigeri kleiti, mis kõigi silme ees värvi muutis.

Zendaya saabus Metropolitani muuseumi kostüümiinstituudi heategevusgalale hallis puhvitud varrukatega kleidis. Naist saatis stilist Law Roach, kelle "võlukepi" viibete peale hakkas kleit vaikselt värvi muutma ning hallist kostüümist sai Disney "Tuhkatriinu" multifilmist tuntud helesinine ballikleit. Zendaya oli Tuhkatriinu rolli nii hästi sulandunud, et vahva žestina jättis ta vaibalt lahkudes maha ka ühe kingakese.

Staar jagas Instagramis mitmeid pilte, mis paljastasid kleidi alla peidetud juhtmed ja elektroonika. Kuidas maagiline muutumine täpsemalt aset leidis, pole ei Hilfiger, Zendaya ega Law Roach veel avalikkusele paljastanud. Inspiratsiooni ammutati aga Hussein Chalayani 2007. aasta futuristlikust kevadkollektsioonist. "Otsime üles inimesed, kes lõid Chalayani moesõus nähtud tehnoloogia ja viisime nad kokku Tommyga, et saaks koostööd teha," seletas Law Roach ajakirjale Vogue.

Tuntud stilist on aastate jooksul Met Gala jaoks pannud kokku mitmeid lummavaid kostüüme, ent tegemist oli esimese korraga, kui mees sai ka ise punasele vaibale astuda: "Olen viimased viis aastat inimesi riietanud, kuid pole veel kordagi ühtegi üritust ise näinud!"

Vaata pilte ja videoklippe!

View this post on Instagram

When you still believe in MAGIC....

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) on