Kim Kardashian koos abikaasa Kanye Westiga Met Galal. Räppari must jakike jättis mulje, et ta polnud kursis moepeo teemaga "Camp". Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
8. mai 2019, 10:17

Kardashian on lasknud peene piha nimel roideid eemaldada? (48)

Esmaspäevaõhtusel Met Galal põhjustas enim kõmu Kim Kardashian, kes ilmus moepeole vapustava silmapettelise kleidiga, millest otsekui tilkus vihmapisaraid. Selle disainer Thierry Mugler polnud kaks aastakümmet midagi loonud. 

Kuid ennekõike põhjustas ahhetamisi-ohhetamisi Kimi šokeerivalt ahtake sipelgapiht. Sotsiaalmeedias süvenes veendumus - reality-staar on lasknud roideid eemaldada, sest säärane füsiognoomia pole toidu ja trenniga saavutatav. „Teesklus, et selline välimus tuleb taimepõhisest dieedist ja mitte roiete eemaldamisest, solvab meie mõistust,“ vahendab New York Post ühe kommentaatori sõnu. See oli nüke ajakirja Us Weekly hiljutisele artiklile Kimi rangest galaeelsest dieedist. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox) on

Roiete eemaldamist on peene vöökoha nimel kasutanud teisedki naised - näiteks Rootsi päritolu modell Pixee Fox. Guinnessi rekordiraamatu tiitli „Maailma peeneima pihaga naine“ tõi talle kuuest roidest loobumine. Foxi vööümbermõõt on vaid 35 cm. 

Filmidiivad Elizabeth Taylor, Jane Fonda ja Sophia Loren pidid oma liivakellafiguuri tõttu aastaid tõrjuma kõlakaid samasugusest operatsioonist. Kim Kardashiani suur iidol Cher palkas 1990. aastal lausa arsti, kes pidi avalikult kinnitama: lauljanna pole oma küljeluid ära opereerida lasknud.

Kuid Kardashiani treener Melissa Alcantara kinnitab Instagram Storys, et tema staarklient kannab küll korsetti, kuid on oma figuuri trimminud pingelise treeninguga. „Kim teeb kuus päeva nädalas rämedalt trenni, ta ärkab varavalges ja on väga pühendunud.“

New York Posti andmeil valmistas Kimile galakorseti Mr Pearli nimeline rätsepmeister, kes on teinud lisaks Muglerile koostööd Jean-Paul Gaultier' ja Alexander McQueeniga. 

 
 
 
View this post on Instagram

#ad I'm really obsessed with waist training! Thank you @premadonna87 for my new waist shapers! #whatsawaist

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lisaks on Kim aastaid ülistanud piha peenemaks treenimist kitsaste korsettide abil. Neid on ta oma Instagrami kontol reklaaminud juba 2014. aastast saadik.