Foto: Kalev Lilleorg
Ilu ja mood
8. mai 2019, 09:00

Loe, milliste lihtsate nippide abil täna 81. sünnipäeva tähistav Eve Kivi jätkuvalt nii särav välja näeb! (34)

Täna 81. sünnipäeva tähistav Eesti legendaarne filmidiiva Eve Kivi näeb jätkuvalt äärmiselt kaunis ja särav välja, ent kuidas ta seda ikkagi teeb?

«Jooge õunamahla,» naeris elurõõmus Eve Kivi telefonitoru teises otsas, kui Naisteleht seda temalt möödunud sügisel päris. Pildid kampaania jaoks tehti sügise alguspäevil. «Nii et keegi ei saa öelda, et poseerin vanadel fotodel,» kõneleb daam. Muide, jutt naturaalse õunamahla joomise kasulikkusest on aga täitsa tõsi – tema ise eelistab tervislikke jooke ja suhkruga limonaadidest hoiab eemale. «Teinekord on aga hea juua ka klaasike punast kuiva veini,» soovitab ta.

Liialdada ei maksa näitlejatari sõnul aga ei joogi ega söögiga. «Süüa tohib kõike, aga mõistlikult,» leiab ta. Figuuri nimel meeletult trenni vuhkima pole ta pidanud, kuid samas on liikumine olnud alati filmidiiva elu loomulik osa. «Mulle meeldib liikuda ja tegutseda. Tööd ma ei pelga, saan kõigi töödega hakkama. Ega siis ainult trennitegemine anna füüsilist koormust, vaid ka kõikvõimalikud muud tööd – tehke näiteks aiatöid,» soovitab Eve. «Ei tohi liiga mugavaks muutuda, käed rüpes istuda ega oodata, et keegi teine su eest asjad ära teeb,» arvab ta.