Katariina Ratasepp | Taavi LibeFoto: Daisy Lappard | Remo Tõnismäe
Inimesed
6. mai 2019, 13:01

„Padjaklubi“ Katariina Ratasepp ja ajakirjanik Taavi Libe punuvad ühist pesa (33)

Telesarjast "Padjaklubi" tuttav näitlejanna Katariina Ratasepp (32) figureerib viimasel ajal päris tihti raadioajakirjaniku Taavi Libe (31) sotsiaalmeediapiltidel. Kas noored on teineteist leidnud?

Kuuldavasti punutakse juba lausa ühist pesa ja plaanitakse kokku kolida. "Vastab küll tõele," lausub Ratasepp telefonis. "Selline otsus tuli nagu ikka, kui inimesed on koos - võib tulla soov ühine kodu soetada." Pikemalt ei soovinud näitlejanna antud teemal rääkida. Märtsi lõpus pani Ratasepp müüki enda kolmetoalise katusekorteri Kalamajas - müügikuulutus ei ole enam internetiavarustes aktiivne.

Taavi Libe on raadioajakirjanik, kes on tuttav Vikerraadio hommikuprogrammist "Vikerhommik". 

Katariina Ratasepp lõpetas 2012. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli Elmo Nüganeni juhendamisel. 2014. aastast alates on näitlejanna seotud Kanal 2 telesarjaga "Padjaklubi". Näitlejanna kasvatab kümne- ja kaheaastast poega. 

Katariina oli 2009-2011 abielus näitleja Mihkel Kabeliga, kellega tal on 10aastane poeg Rudolf Mattias. Lisaks on naisel viimasest suhtest kaheaastane poeg Joonas.