Foto: POOL / Reuters / Scanpix
Inimesed
6. mai 2019, 12:53

SAHINAD: prints Harry ja hertsoginna Meghan otsivad Ameerikasse kodu? (3)

Prints Harry ja hertsoginna on hetkel hõivatud lapseootusega, ent paar on jõudnud teha juba plaane ka tulevikuks. On räägitud, et nad kolivad kolmeks aastaks Aafrikasse, kuid värskeima info kohaselt on variandiks ka Ameerika.

"Meghan tahab kindlasti ka maja Los Angeleses – ta armastab seda linna, elustiili ja kliimat. Lõppkokkuvõttes on ta ikkagi California tüdruk ja ta saab seal kergemini hingata," rääkis allikas väljaandele The Sun. "Seal viibimine annaks talle ka vabadust ja iseseisvust nii paleest kui ka pressist ning rohkem kontrolli oma elu ja end ümbritsevate inimeste üle...Lisaks on tal seal beebidega sõpru ja ta tahab oma lapse üles kasvatada vabamas keskkonnas – sellises nagu ta ise üles kasvas."

"Nad ei hakka veel kuhugi maja ostma, sest nad alles lõpetasid oma Frogmore'i kodu renoveerimise, kuid nad kindlasti ostivad Californiasse kodu," lisas allikas.  Meghani ema Doria Ragland elab samuti Californias. Hetkel viibib naine Inglismaal, et olla oma tütrele sünnituse ajal toeks. Harry ja Meghan tahaksid Californias elada Doriale võimalikult lähedal, et hertsoginna saaks oma emaga rohkem koos olla.