Foto: Rogers George/SIPA /Scanpix
Inimesed
6. mai 2019, 11:14

Perekonna moeekspert: kuninganna Elizabeth hoiab prints Williami abikaasa kostüümidel pingsalt silma peal (5)

Juba enne prints Williamiga abiellumist jälgis rahvas Kate Middletoni erakordset stiilitaju. Nüüd, kui temast on ühel päeval saamas kuninganna, pööratakse tema riietusele veel suuremat tähelepanu. Kuningliku perekonna liikmetele on seatud teistsugused reeglid, ent kas Cambridge'i hertsoginnat survestatakse riietuse osas rohkem kui Meghanit?

On teada, et kuninganna Elizabeth II valmistab prints Williami abikaasat ette tema tulevaseks rolliks, kuid kas ta jagab hertsoginnale ka moenõu? Kate Middletoni riietus on aastatega muutunud ametlikumaks. Kuulduste kohaselt armus prints William temasse juba aastal 2002, kui nägi naist moesõul pesu demonstreerimas. 

Kui paar hakkas esimest korda kohtamas käima, nähti naist tihti linna peal liigagi tavapärases riietuses. Enne prints Williamiga abiellumist koosnes tema garderoob teksaseelikutest, nahktagidest, ülepõlve saabastest, pitsist maikadest ja madala värvliga teksadest. Ilmselgelt pole need riided ühegi kuningliku sündmuse jaoks sobilikud. Tänasel päeval eelistab Catherine hoopis kõrgeid kontsi, tagasihoidlikes toonides mantleid ja kübaraid.

Kate käib nüüd küll riides konservatiivsemalt, ent tema suurepärane stiilitaju pole kuhugi kadunud. Cambridge'i hertsoginna on nüüdseks juba üle kümne aasta teinud moetööstuses revolutsiooni. Tema šikid ja trendikad disainerkleidid on inspireerinud naisi üle kogu maailma.

Ka prints Harry abikaasast Meghanist on saanud moeikoon. Kate'i tuntakse tema elegantse stiili poolest, ent Meghan eelistab julgemat riietust. Sarja "Suits" endine näitlejatar on oma garderoobi lisanud traditsioonilisemaid rõivaid. Koos kuningliku perekonnaga üles astudes võib näha teha kaunites kleitides ja kübaratega.

Kuninglikku perekonda abiellunud Meghanilt oodatakse samuti, et ta riietuks veidi tagasihoidlikumalt. Kuna tema abikaasa on hetkel aga Briti troonipärimisjärjekorras hetkel kuues ja ilmselt temast kunagi kuningannat ei saa, pole tal nii suurt pinget peal kui Kate'il.

Väljaande AOL andmete kohaselt hoiab Elizabeth prints Williami abikaasal pingsalt silma peal. Kuninganna tegevat regulaarselt märkusi, kui talle mõni Kate'i seelikupikkus, kostüüm või sukkpükste värv ei meeldi. Hertsoginna on palganud ka isikliku stilisti, kes aitab tal riideid valida ja vastutab selle eest, et naine näeks avalikkuse ees alati laitmatu välja.