Foto: Vida Press
Ilu ja mood
6. mai 2019, 15:00

MOEHITT | Kuidas kanda meestemoest inspireeritud pintsakut?

Laialõikelised meestepintsakud on praegu naistemoe ühed kõige kuumemad ülerõivad. Kuidas on aga sellist telgilaadset rõivast kõige moekam kanda?

Meestemoest inspireeritud pintsakute pealetung naiste garderoobidesse on toimunud juba mitu aastat, kuid sel kevadel on see vaieldamatult jõudnud haripunkti ning sellest on saanud moehaide seas üks populaarsemaid ülerõivaid.

Loomulikult on kõige lihtsam sobitada selline laialõikeline pintsak kitsaste teksade või kostüümipükstega, kuid tõelised moemaanid ei lähe nii lihtsat teed pidi. Kui tahad silma paista ning teenida fashionista'de käest korralikud stiilipunktid, tuleb turvalistest komplektidest kõrvale vaadata ning teha veidi julgemaid valikuid.

Näiteks annab kõrged stiilipunktid see, kui sobitad pintsaku, teise hooaja moeröögatuse, ratturipükstega. Tõsi, mitte nii moeteadlikud inimesed võivad sellist kooslust nähes arvata, et oled peast veidi soe.(Vida Press)

(Vida Press)

Ilmselt veidi vähem kummalisem on aga kanda nii-öelda meestepintsakut koos läbikumava kleidiga.

Moepunktid saab aga ka selle eest, kui topid pintsaku hoopis püksivärvli vahele või tõmbad telgina mõjuva ülerõiva hoopis vööga kokku.

Foto: Vida Press

Kes tahab aga näidata oma seksikat poolt, pangu selga kõrge piha ja laia säärega püksid ning pluusi asemel pintsakuga samas toonis rinnahoidja.