Naasis rokijuurte juurde: 2017. aastal esines endine seriaalitäht oma bändiga ka Eestis. Paraku tühjadele saalidele.Foto: Marianne Ubaleht
Inimesed
6. mai 2019, 13:50

„Vaprate ja ilusate“ megastaar Ronn Moss: vananemine tekitab minus ebamugavust (4)

Ta oli 25 aastat seebimaailma üks tuntumaid nägusid. USA menuseriaalis «Vaprad ja ilusad» Ridge Forresteri kehastamine tegi Ronn Mossist rahvusvahelise seksisümboli. 

Ta oli 25 aastat seebimaailma üks tuntumaid nägusid. USA menuseriaalis «Vaprad ja ilusad» Ridge Forresteri kehastamine tegi Ronn Mossist rahvusvahelise seksisümboli. 

Kui Ronn otsustas ühel päeval oma kuulsaima rolli hüljata, oli fännide šokk suur. «Inimesed arvasid, et lahkusin sarjast rahavaidluste tõttu. Tegelikult polnud see aga sugugi nii. 2012. aastal sattusime abikaasaga raskesse autoõnnetusse. Saime kõvasti viga. Võib öelda, et see «pauk» muutis mu elu täielikult. Pärast avariid tundsin, et ma lihtsalt ei saa enam selles seriaalis näidelda. Peamiselt seepärast, et mu mälu kadus. Jah, ma ei mäletanud enam midagi! See võib kõlada veidralt, aga on tõsi. Aeg-ajalt jõudsin omadega punkti, kus ma ei suutnud enam kuidagi meenutada, mida peaksin järgmise päeva stseenides ütlema või tegema,» kõneles Ronn ajakirjale Who antud intervjuus.

Alates 2013. aastast on Ridge Forresteri kehastanud näitleja Thorsten Kaye. «Soovin, et nad oleksin lasknud mu tegelaskujul lihtsalt rahulikult olla. Mulle ei meeldi, et minu asemele otsiti lihtsalt uus näitleja. Keegi, kellel pole selles sarjas mingit ajalugu! Seriaalitegijad oleksid võinud uuele näitlejale anda mõne teise rolli. Midagi sellist, millesse ta saaks sisse imbuda ja teha selle enda omaks,» pahandab mees. «Selle asemel tuli tal aga üle võtta karakter, mida mina 25 aastat mängisin,» on endine seriaalistaar kriitiline.

Edasi lugemiseks: