Foto: John Shearer / AP / Scanpix
Inimesed
29. aprill 2019, 14:24

Leppisid ära! Megan Fox ja Brian Austin Green tühistasid aastaid kestnud lahutusprotsessi

Aastal 2015 andis Megan Fox sisse lahutuspaberid, viidates lahendamatutele erimeelsustele, ent järgneval aastal leppis paar ära. Pea kolm aastat hiljem on menusarja "Beverly Hills 90210" näitleja Brian Austin Greeniga abielus olev näitlejatar lahutusprotsessi tühistanud, kirjutab People.

Möödunud neljapäeval esitatud kohtudokumentidest ilmneb, et Megan palub nende pooleli olev lahutusprotsess tühistada. Tema ja Greeni peres kasvab kolm last: 6-aastane Noah Shannon, 5-aastane Bodhi Ransom ja 2-aastane Journey River. Greenil on eelmisest suhtest ka 17-aastane poeg Kassius.

Staarid üritasid pärast lahkuminekut leida pere ja töö vahel tasakaalu. "Neil oli mitmeid konflikte, mis viisid lahutuseni," sõnas 2015. aastal perekonnale lähedane allikas. "Megan tegi enne palju tööd ja ta jätkab töö rabamist. Tema äraoleku ajal on Brian lastega. Enne lahutuspaberite sisse andmist oli neil selle situatsiooni tõttu mitmeid erimeelsusi."

Vaid mõni kuu pärast lahku minekut teatas paar, et nad on ära leppinud ja nende perre on sündimas kolmas laps. "Lahus oldud aja jooksul lootis Brian alati, et Megan muudab oma meelt ja ta on väga õnnelik, et nii ka läks," sõnas allikas. "Nad mõlemad nägid palju vaeva, et abielu toimima panna ja asjad tunduvad suurepärased." 

Aastal 2017 eetrisse läinud veebisaates tunnistas Green, et suhte nimel tuleb kõvasti tööd teha ja see pole üldse lihtne. "Abielu on raske. Usun, et see on igaühe jaoks töö. Kui sa oled jõudnud punkti, kus sul on lapsed ja sa oled abielus olnud juba mõnda aega, ning meie oleme koos olnud väga pikka aega – tuleb elada päev korraga," nentis Green.

Mõlemad näitlejad löövad tänavu kaasa filmis "Dakota". Fox kehastab Afganistani sõjas oma abikaasa kaotanud leske, kes peab silmitsi seisma mitmete raskustega. Green mängib aga sõdurit, kes viib naise ja tema tütre kokku hukkunud mehe ustava koera Dakotaga. Tegemist on esimese filmiga, milles abikaasad koos näitlevad.