Foto: Erki Parnaku
Inimesed
29. aprill 2019, 12:45

Kärt Anvelt: ma ei usu, et radikaalsete arvamuste loopijad ja üksteist avalikus ruumis solvajad südames õnnelikud on

See juhtus aastal 2004, kui ajakirjanik Kärt Anvelt Englishman Pubis Andres Anvelti intervjueeris ja see armumisega lõppes. Tõeline armastus tööpostil!

«Reeglitest lähtudes võib tõesti öelda, et see oli minust absoluutselt ebaprofessionaalne,» naerab Kärt südamest. «Aga ma soovin südamest ka teistele, et kõik saaksid kordki elus hullumeelset armumist läbi elada ning siis mingu tõesti kõik töised reeglid põrgu. Peamine, et sul endal hea on. Sest inimlik õnn on elus tõesti kõige tähtsam. Ei usu mina seda, et radikaalsete arvamuste loopijad ja üksteist avalikus ruumis solvajad südames õnnelikud on.»

Kooselu algaski kohe pärast intervjuud, neli kuud hiljem paar abiellus. Kirevasse nelja kuusse mahtus ka All Starsi kontserdireis Egiptusesse Sharm el-Sheikhi, kuhu Andreski kaasa tuli. Kuna Kärt oli aga juba ammu kavandanud pikema puhkusereisi Tansaaniasse Sansibari saarele, tekkis probleem. Armunud ei saanud ju tundigi teineteiseta olla. Selle asemel, et kaks nädalat sarnaselt reisikaaslastega rannas tšillida, rippus Kärt telefoni otsas. Koju jõudes ootas tasumist 24 000 Eesti krooni suurune arve. Selle kohustuse täitmine nõutas omajagu aega.

Loe pikemalt Naistelehe intervjuust!