Foto: Jürgen Vainola
Kultuur
26. aprill 2019, 10:41

KUULA | „Eesti laulult“ tuule tiibadesse saanud Inger avaldas uue singli „Willie“ (6)

„Eesti laulul“ looga „Coming Home“ paljude südamed võitnud Inger avaldas koostöös plaadifirmaga Made in Baltics (Sony Music) uue singli „Willie“. Lugu on tänasest kuulatav nii Youtube’is, Spotifys, kui teistes digitaalsetes muusika kanalites.

„„Willie“ on fiktiivne lugu ühest noorest poisist, kes otsib kohta elus. See lugu väljendab, et ükskõik kui halvad asjad on, tuleb jääda positiivseks,“ sõnab Inger. Laulu sõnade autoriks on Karl-Ander Reismann, kellega koos kirjutati ka loo viis. Karl-Ander on noor andekas produtsent, kelle käe all valmis koguni kolme tänavuse „Eesti laulu“ finaali pääsenud lugu sh Ingeri eelmine singel „Coming „Home“. Nende koostöös on see juba kolmas lugu, mis ühiselt sündinud. „Salvestasime Willie juba tegelikult sügisel, koos teiste lugudega, aga kuna „Coming Home’il“ läks üle ootuste hästi, pidime selle laulu välja andmisega pisut ootama. Ootan väga, kuidas publik uue loo vastu võtab,“ lisab Inger.

Märtsikuus USAs MUSEXPO-l eduka esinemise teinud Inger on juba alustanud enda esimese albumiga töötamist ja uute lugude salvestamist. „Kui materjal on valmis, siis saan täpsemalt öelda, kellega koostöös album ilmub,“ ei taha Inger sündmustest ette rutata. Uut materjali plaanib Inger publikule tutvustada osaliselt juba sellel suvel toimuvatel kontsertidel. Suuremad neist toimuvad Viru Folgil ja Hollandis toimuval Westerpop festivalil.

Muusikakarjääri kõrval leiab Inger aega ka muudeks tegevusteks, olles Martin Reimi Jalgpalli koolis lastele treener. Lisaks treeneritööle on Inger hetkel tegus ka kooli lõpetamisega. „Eesti keele eksam läks väga hästi, loodan et ka järgmised kolm õnnestuvad samamoodi. Peale kooli lõpetamist saan aga lõpuks täielikult muusikale pühenduda,“ lubab Inger.