Foto: Ian West / Scanpix
Inimesed
26. aprill 2019, 14:01

FOTOD | Uus armastus! Johnny Depp semmib endast 30 aastat noorema venelannaga (4)

Kuulduste kohaselt semmib Johnny Depp Venemaalt pärit go-go tantsijaga, kelle sõnul võib peagi kuulda ka pulmakellade helinat.

55-aastane Hollywoodi megastaar kohtus temast 30 aastat noorema Polinaga möödunud aastal ühel Los Angeleses toimunud peol, kirjutab Metro. Sõprade sõnul on paar koos olnud juba pea aasta ja Polina on end sisse seadnud ka Johnny kodus.

Paari nähti aasta alguses miilustamas Serbias, kus Johnny filmis oma uut filmi "Minamata". Arvatakse, et tegemist on sama naisega, kellega mees 2018. aastal Moskvas pildile jäi. Allikad ütlevad, et Polinal polnud nende esimesel kohtumisel õrna aimugi, kellega on tegemist. Siiski klappisid nad koheselt. 

"Ta on väga armas ja hooliv. Ta on väga andekas. Olen kindel, et Johnny aitab, kuid ta ajab oma asja. Ta eelistab privaatsust," lisas väljaandega Daily Mail kõnelenud allikas. "Keegi vist ei teagi, et ta Johnny juures elab."

"Polina ütles, et nad abielluvad ja Johnny tahab minna Venemaale tema vanematega kohtuma," teab allikas rääkida, et näitleja on venelannasse kõrvuni armunud.

Johnny Depp on varasemalt olnud kihlatud näitlejate Jennifer Grey ja Winona Ryderiga ning supermodell Kate Mossiga. Aastatel 1983–1985 oli ta abielus Lori Anne Allisoniga. 2012. aastani oli tema armastatuks prantsuse lauljanna ja näitlejanna Vanessa Paradis, kes sünnitas talle ka kaks last.

Viimased paar aastat on Johnny Depp tülitsenud nii meedias kui ka kohtus oma endise abikaasa Amber Heardiga. Staarid jõudsid abielus olla vaid aasta, kui 2016. aasta mais Heard andis sisse lahutusavalduse. Näitlejatar süüdistas meest vägivallatsemises, kuid Depp väidab, et tegemist on alusetute süüdistustega ning andis sisse ka hagi, nõudes laimu levitamise eest 50 miljonit dollarit kahjutasu.