Angelina Jolie oma lastega: Knox Leon Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt ja Maddox Chivan Jolie-Pitt Foto: Monica Schipper / Scanpix
Inimesed
25. aprill 2019, 12:23

Angelina Jolie tegi pojast oma ainupärija, ülejäänud lapsed ei näe punast krossigi (9)

Välismeedia kirjutab, et kuue lapse ema Angelina Jolie on otsustanud kogu oma varanduse pärandada 17-aastasele Maddoxile. Kõik teised lapsed jätab staar oma testamendist välja.

Kuigi Brad Pitt ja Angelina Jolie pole oma lahutuse kõigis üksikasjades veel selgusele jõudnud, kuulutas kohtunik nad paar nädalat tagasi ametlikult lahutatuks. Angelina loobus seejärel ka perekonnanimest Pitt.

2016. aasta septembris sattus mees uurimise alla, sest väidetavalt ahistas ta oma lapsi ning väärkohtles neid. Täpsemalt pälvis tähelepanu eralennuki pardal aset leidnud intsident, kui ta oma teismelise poja Maddoxiga pahandas. Juhtum sai saatuslikuks staaride abielule ja kahjustas ka Brad Pitti reputatsiooni. Uurimine ei tuvastanud mingeid probleeme ja näitlejale süüdistust siiski ei esitatud. 

Allikate sõnul on Pitt oma ekskaasa käitumise pärast marus ja pole inetut tõika tänase päevani unustanud. Mees süüdistab Joliet, et too ei olnud talle toeks ega seletanud maailmale, et midagi ei juhtunud. Brad tunneb, et tema lastele tehakse hetkel liiga ja ta ei luba sel juhtuda.

Radar Online teatas, et Angelina Jolie plaanib panna Maddoxi juhtima oma filmi- ja produktsioonifirmat. Poeg pärib testamendi järgi ka tema 116 miljoni suuruse varanduse. 10-aastased kaksikud Knox ja Vivienne, 12-aastane Shiloh, 14-aastane Zahara ja 15-aastane Pax on otsustanud Angelina aga rahata jätta ning kõik lapsed peale Maddoxi on eemaldatud ka tema testamendist.