Foto: Erlend Štaub
Inimesed
22. aprill 2019, 12:58

Tütar käib Sünne Valtri jälgedes: kui olen suutnud killukesegi entusiasmi ja kirge edasi anda oma lapsele, olen ma oma missioonile lähemal

Sünne Valtri tütar käib hoogsalt ema jälgedes. Selle tõestuseks on lauljanna poolt sotsiaalmeediasse postitatud foto, millelt ilmneb, et 14-aastane Sandriin on lisaks kaunile välimusele pärinud oma emalt ka muusikalise ande.

"Kui ma olen suutnud killukesegi entusiasmi ja kirge edasi anda oma lapsele, olen ma oma missioonile lähemal," rõõmustab Sünne koos pildiga, millel Sandriin kitarri tinistab.

Tütre Sandriini sünd oli Sünne elu muutev sündmus, kuid mitte ootamatu – see oli asjade loomulik käik. „Ma ei saaks oma praeguse tempoga elada, kui mul oleks ninnu-nännu laps,“ tõdes Sünne mõni aeg tagasi Naistelehele antud intervjuus. „Ta on iseseisev, ta on tubli. Hästi kasvatatud, kiitus emale ja isale!“ puhkeb ta naerma. Ema ja tütar musitseerivad koos oma kodustuudios: Sandriin mängib kitarri, Sünne klaverit. Nii kõlasidki uue laulu ja lauluteksti alged. Oli vaja vaid telefon kiiresti salvestusrežiimile panna. 

Loe täispikka intervjuud Sünne Valtriga!