KARJUV EBAÕIGLUS: Julia ehk Francis Ernst ei suuda mõista, kuidas saab 21. sajandil üks südametu režiim pereelu täiesti pea peale pöörata.Foto: www.elsaltodiario.com
Mitmesugust
28. aprill 2019, 17:30

Venelanna Julia Savinovskihh: rindade eemaldamine võttis minult lapsed (4)

Venemaal kütab mitmendat aastat kirgi Julia Savinovskihh. Kui naine lubas meditsiinil enda ellu sekkuda, võeti temalt karistuseks ära kaks kasulast. Sama saatus ähvardas lihaseid järeltulijaid.

Venemaal kütab mitmendat aastat kirgi Julia Savinovskihh. Kui naine lubas meditsiinil enda ellu sekkuda, võeti temalt karistuseks ära kaks kasulast. Sama saatus ähvardas lihaseid järeltulijaid.

Kuni 2017. aasta augustini kasvatas Julia (40) Venemaal koos abikaasaga nelja last. Neist kaks olid lihased järeltulijad ja kaks kasulapsed. Korraga võtsid hooldusametnikud Julialt kasulapsed ära. Põhjenduseks toodi asjaolu, et naine tegi ebaseadusliku meditsiinilise operatsiooni – lasi eemaldada rinnad. «Sünnituste järel suurenesid mu rinnad seitsmenda numbrini ja valmistasid füüsilisi ning moraalseid kannatusi. Suutsin lõpuks keha enda sisemaailmaga kooskõlla viia. Tahtsin lamedat rinda, sest ei kavatse rohkem sünnitada,» rääkis ta toona meediale. Siis Julia veel soomuutmise soovi avalikkuse ette ei toonud. Rindade eemaldamise valis ta enda sõnul ka üksnes raha tõttu, sest plastiline lõikus on kordades kallim.

Kasulaste äravõtmiseks tõi riik teisigi jaburaid ettekäändeid. Nii panid ametnikud süüks kahetoalises korteris valitsenud räpasust, sest perekond elas koos koduloomadega. Hiljem selgitas Julia, et rinnaeemaldusoperatsiooniks valmistudes pidas ta põhjalikku blogi. Selle autoriks pani ta väljamõeldud transsoolise isiku, kes soovib oma sugu muuta. Seal kirjutas ta põhjalikult, mida tunneb inimene, kui on langetanud otsuse teiseneda kellekski teiseks. Naise sõnutsi olevat just blogi peapõhjus, miks ta kasulastest ilma jäi. Kui perekonna ahistamine hoo sisse sai, eemaldas Julia postitused.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99