Foto: Joel C Ryan
Inimesed
17. aprill 2019, 14:20

Kriitika mõjus „Troonide mängu“ näitlejatarile laastavalt: mõtlesin palju enesetapule (1)

Menusarja "Troonide mäng" Sophie Turner tunnistas, et tuntus põhjustas tal tõsiseid vaimseid probleeme. Tema rolli tabanud kriitika mõjus nii rusuvalt, et näitlejatar kaalus isegi endalt elu võtmist.

Dr. Phili veebisaates antud intervjuus lausus 23-aastane Sophie Turner, et võitles depressiooniga aastaid ja nooremas eas mõtles ta ka suitsiidist, kirjutab TMZ. Sophie nendib siiski, et poleks tegelikult ilmselt võimeline endalt elu võtma: "Nägin toona lihtsalt enesetapus veidrat võlu."

Sophie sai kuulsaks 14-aastaselt, kui "Troonide mängu" tegijad valisid ta Sansa Starki rolli. Tuntusel oli aga oma hind, sest negatiivsed kommentaarid mõjusid tema vaimsele tervisele laastavalt. Sophie asus enda sõnul küberkiusajatele järele andma ja kahtlema nii enda näitlemisvõimetes kui ka välimuses. Ebakindlus viis aga depressioonini ja lihtsad asjad nagu hommikuti riidesse panemine panid teda nutma. 

Selle tulemusena hakkas ta käima ka teraapias. Tänasel päeval võtab ta jätkuvalt ravimeid ja armastab end rohkem kui kunagi varem. Ta on tänulik ka oma kihlatule Joe Jonasele, kes on aidanud tal õnne leida. "Troonide mängu" viimase hooaja võtted on läbi ja Sophie kavatseb nüüd näitlemisest taanduda, et keskenduda oma vaimsele tervisele.