Foto: Teet Malsroos
Inimesed
20. aprill 2019, 08:00

Karl-Erik Taukar abiellumisest: kui oled endale leidnud nii hea kaaslase, tuleb seda tähistada

Muusikud Karl-Erik Taukar ja Kerli Kivilaan on üks armsamaid paare, kelle pulmi rahvas juba pikisilmi ootab. Paljud nende põlvkonna muusikud on juba abieluranda sõudnud või sõudmas ja hakanud pisiperet looma ning ka Taukar peab end pigem abieluinimeseks.

"Oi, see on muidugi isiklik teema. Ega ma siin ajakirjanduses neid asju aja. Ja õnneks on mul ka kolleeg Ott Lepland, kes samuti elab nii-öelda patust elu ehk elab küll naisega koos, aga mitte abielus," naeris Karl-Erik Naistelehele antud intervjuus. Siiski ütleb ta, et näeb end pigem abieluinimesena: "Seda, kui oled enda jaoks leidnud nii hea kaaslase, nagu mina olen leidnud, tuleb tähistada. See on põhjus, miks pidu pidada."

Aasta alguses sai ta oma elukaaslasele palju toeks olla konkursil Eesti Laul. "Väga mõnus oli ja sain ikka targutada ka. Olin küll saatejuhi rollis, aga kui Kerli lavale astus, siis korraks tõmbas pulsi kõrgele küll. Nüüd saan ka natuke paremini aru, mis tunne on Kerlil kõik need aastad olnud, kui mina olen suhteliselt intensiivselt tööd teinud. Tegelikult on see kõik kaaslasele üsna keeruline," nendib ta.

Karl-Erik ja Kerli on siiani suhtunud perebändi formaati ettevaatlikkusega. "Aga kusjuures – pärast aastalõpu tuuri, kus Kerli koos Marilin Kongoga mulle ja Inesele tausta laulis, tundsime mõlemad, et tegelikult oli jumala äge koos tuuril olla. Sinuga on laval inimene, keda sa kõigist inimestest kõige paremini tead ja sa saad tema peale igas ­olukorras kindel olla," lausus Taukar. "Saan täiesti aru, miks näiteks Tanja ja Mikk juba aastaid koos tuure ­teevad. Arvan, et nii head klikki kui oma elukaaslasega sa ühegi teise artistiga lihtsalt ei saavutagi. Pärast seda tuuri hakkasime isegi veidi mõtlema, et äkki kunagi ikka teeme midagi."

Taukar on varasemalt Naistelehele öelnud, et suhtub pereloomise mõttesse tõsiselt ja arvab, et iga asi peaks tulema omal ajal: “Üldse peaksid kõik inimesed laste saamisse hoopis tõsisemalt suhtuma. Mitte, et ma tahaksin, et meil vähem lapsi sünniks, aga nad peaksid olema väga tahetud ja armastatud.”

Loe pikemalt: INTERVJUU | Karl-Erik Taukar: keegi pole kuulikindel, õnneks tulin 20ndatest eluga välja