Foto: topshop.com
Ilu ja mood
17. aprill 2019, 10:18

NÄDALA MOELEID: kõige popim kleit sotsiaalmeedias

Tõelised moefännid ilmselt juba teavad seda kleiti, teistel tasub aga meelde jätta, et tegemist on hetkel ühe kõige trendikama kiirmoeostuga. 

Mingil seletamatul põhjusel saavad mõningatest rõivastest ja aksessuaaridest tõelised hitid ja teisi ei pane keegi isegi tähele. Briti kiirmoeketi Topshop Sitsiilia-nimeline kleit on kiiresti saanud üheks kaubamärgi hitiks, mis on võitnud moemaanide südamed üle kogu maailma. Nii võibki kleiti kohata pea iga puhkusereisil viibiva või lihtsalt kodumaa sooja ilma nautiva trendinaise sotsiaalmeediakontol. 

Kui nii mõnegi taolise moehiti edu võib tekitada küsimusi, siis antud juhul võib moeilma suurest vaimustusest isegi aru saada. Lisaks sellele, et kleidi ostmiseks ei pea kiirlaenu võtma, sest selle saab kätte 49 euroga, on see ka igati figuurisõbralik. Nimelt aitab see hästi varjata talve jooksul kogunenud voldikesi ning vööga rõhutatud piht jätab kandjast veelgi saledama mulje. Paljas õlg ja ülaosas olev volang lisab aga maitsekat seksikust. Lisaks sobib see ühtmoodi hästi nii randa kui ka suvisele linnatänavale.