Foto: Vida Press
Ilu ja mood
18. aprill 2019, 09:23

Väldi tibustumist: loe, kuidas on kõige õigem kanda selle hooaja moevärvi!

Kollane on üks selle kevadsuve moevärvidest, mis aga paljudes tekitab vastakaid tundeid. Kuidas kanda kollast nii, et näeksid äge välja?

Kollane on munadepühade värv ning meenutab paljudele tibusid. Ilmselt just seetõttu on terve rida inimesi, kes ei ole erilised kollase fännid ning pigem väldivad selle kandmist. Kahjuks või õnneks on aga kollasest saanud üks selle hooaja moekamaid värvitoone, mis tähendab, et sellest möödahiilimine on tehtud päris keeruliseks – eriti kui tahad trendilainel surfata. 

Tibustumist ei maksa aga karta, kui kanda kollast mõnel alljärgneval viisil: 

1. Kui oled tõeline kollasefänn, siis kõige kergem trendipunktid kätte saada, on eelistada kihilist riietumisstiili, kus mängid erinevate kollase toonide ja materjalidega. 

2. Kollase nunnulisust aitab maha tõmmata näiteks see, kui kombineerid kollase seeliku juurde meestemoest inspireeritud pintsaku. 

3. Kui oled retuuside fänn, siis ka kollaste retuuside kandmine on lubatud. Meeles tasub aga pidada, et retuusid ei ole püksid ning tagumikuosa tasub siiski mingi muu riideeseme alla peitu jätta. 

4. Julge moehai võiks endale hankida ka kollased kostüümipüksid. Kuna tegemist on väga silmatorkava rõivaga, siis ülejäänud komplekt olgu tagasihoidlik ning maalähedastes värvitoonides. 

5. Kellele kollane aga tõesti väga vastukarva on, siis harjutamiseks võib esialgu hankida endale ka mõne sellise rõiva, kus lisaks kollasele on esindatud veel mõni värvitoon.