Kultuur

Igas kümnendas peres valitseb hirm! Politsei annab nõu, kuidas end või lähedasi aidata (4)

LISA KOMMENTAAR

Kunagine Ohver 30. aprill 2019, 23:04
Tegelt on asja tuum selles, et vägivallatsejale peab vastu hakkama mina tegin seda, me küll elame koos aga rohkem ta mind puutuda ei julge! Ja vägivallatsejal on kombeks süüdistada ohvrit aga ühepoolset süüd pole, seda tingis ju teine pool, et nii juhtus ja kellelgi pole õigus omakohtule ole mees ja lahku ega ma peni pole keda võiks peksta kui õigesti ei sitsi!
soovitus30. aprill 2019, 08:45
perevägivalda on võimalus vähendada kuni 90% kui naised peaks meeles 3 sõna : hoia suu kinni
ätt.24. aprill 2019, 07:08
Mina arvasin kogu aeg,et eestlase kõige suurem ja tegelikult kunstlikult tekitatud hirm tuleneb venemaast.Nüüd tuleb välja,et hoopis oma kodust ! Niikaugele oleme siis jõudnud perekonna mõiste hävitamisega !
Sunnitöö laager päästaks eesti kodanikud hirmust oma kodus, 23. aprill 2019, 06:01
Pigem näidake kes peaksid inimest kaitsma ? ´ Tühi jutupuhumine --ei aita sellises hullikeste maal mitte kedagi ; Ekrele jõudu ,,et muutuksid karmiks kõik karistus seadused ! Rohkem kannatavad ikka need üksikud Kodukanad ,,kes on meestest sõltuvad --- Väga lihtne ..naised kes ongi jäänud meeste kamandada... Miks Paljud Naised lapsega ,,on pideva hirmu all ? Enam pääsu pole ja kodust lahkuda ka võimalust pole Politsei peaks "Julmurit ikka julmalt sunnitööga karistama