Foto: DOMINIC LIPINSKI / AFP / Scanpix
Inimesed
12. aprill 2019, 14:17

Kas hertsoginna Meghan on muutumas sama ebapopulaarseks kui Camilla Parker Bowles? (5)

Meghan Markle on kuningliku perekonna üks värskemaid liikmeid, kuid pärast abiellumist prints Harryga on avalikkus hakanud tema iseloomus kahtlema. Ilmselt on see seotud välismeedias leviva negatiivsusega, kuid kas tõesti on Meghan varsti sama ebapopulaarne kui prints Charlesi teine abikaasa Camilla Parker Bowles?

Ta on olnud mitmete kuninglike kõlakate keskmes ja kuulduste kohaselt on ta tülis ka prints Williami abikaasaga. On räägitud, et Meghan kohtleb oma töötajaid ebaõiglaselt, mille tõttu on viimase aasta jooksul neist mitmed pannud lauale lahkumisavalduse. Kuninglik perekond pole neid jutte kunagi kommenteerinud ja seega on väga võimalik, et ükski neist ei vasta tõele.

Kuningliku perekonna austajatele on suurimaks pinnuks silmas hoops Camilla Parker Bowles. Kõik teavad, et just Camillaga pettis prints Charles omal ajal printsess Dianat ning tema pärast lahutas paar oma abielu. Pärast Charlesi afääri avalikuks tulemist asus rahvas teda vihkama ja kui Diana suri, siis muutusid asjad ainult hullemaks.

Väljaanne Daily Star viis läbi küsitluse, milles uuriti, kas inimesed soovivad Camillat kuningannana näha ning vastus oli ülekaalukalt ei! Tervelt 82 protsenti inimestest on naise vastu. Ka aasta pärast Camilla ja Charlesi pulmi tehtud uuringu kohaselt soovis Camilla saamist kuningannaks ainult 21% brittidest, 56% pooldas tema nimetamist kuninga abikaasaks. Arvatakse, et kui Charles peaks troonile astuma, siis Camillast ei saagi kuningannat, sest rahvas ei taha teda seda tiitlit kandmas näha.

Viimase küsitluse kohaselt on Meghani positiivsuse reiting hetkel veel kõrgem kui Cornwalli hertsoginnal. Camilla reiting oli 29 %, Meghani oma aga 55%. Vastajad nentisid, et Camilla paistis maalähedane olevat, Meghani puhul toodi välja aga enesekindlus ja sarm. Kuigi meedial on muudkui hammas verel, siis rahvas pole tema osas veel alla andnud. Camillal võttis ka aega 20 aastat, et inimesed talle võimaluse annaksid.