Foto: TEET MALSROOS / Õhtuleht
Inimesed
10. aprill 2019, 13:37

Ott Tänaku filmi stsenarist Kaidi Klein: nii keerulist persooni ei ole mul mitte kunagi olnud (5)

Vastvalminud "Ott Tänak - The Movie" annab vaatajatele harukordse võimaluse elada maailma eri paigus kaasa Oti püüdlustele võita WRC-sarja ihaldatud maailmameistritiitel ja olla tunnistajaks kriitilistele hetkedele. Filmi stsenaristiks on Kaidi Klein, kes toob kinolinale ilustamata reaalsuse närvesöövate võistluste telgitagustest.

"Vähe sellest, et ma ei teadnud enne Otist eriti midagi, nii keerulist persooni ei ole mul mitte kunagi olnud – ja ma olen teinud väga palju intervjuusid igasuguste inimestega," lausub Kaidi ajakirjale Anne & Stiil antud intervjuus.

Kaidi rõhutab, et tegemist ei ole puhtalt rallifilmiga, seal on draamat, emotsioone, natuke armastust, kõigile midagi. “Ülesanne oli teha film, mis oleks nagu “Kariibi mere piraadid”, huvitav kõikidele, aga ka põnev bensupeadele, neile, kes rallist kõike teavad. Persoonina on Ott väga põnev, samuti tema lugu, kuidas ta Saaremaalt maailma tippu on jõudnud. Kõik need keerd­käigud ja tema enda keeruline iseloom, mis oleks võinud nii mitmelgi korral tema karjäärile saatuslikuks saada.”

Loe täispikka intervjuud ajakirjast Anne & Stiil!